Mit csináljak,hogy ne féljek az estéktől?
Figyelt kérdés
Mostanában keveset alszok. Már előre stresszelek napközbe,hogy nem fogok tudni este,éjjel aludni. Hogy győzzem le a félelmemet ,hogy nem fogok tudni aludni ?ma 16:24
1/5 anonim válasza:
Ez egy ördögi kör. Minél jobban parázol, annál nehezebb lesz elaludni. Én szembe mentem a praktikákkal és tippekkel mert semmit nem értek, és egyszerűen akkor aludtam amikor álmos lettem, ha az nap közben volt (nyilván nem munkában) akkor nap közben, és éjjel fent voltam. Egy idő után vissza tudtam állni, de ehhez tényleg nyugodtan kell kezelni.
3/5 anonim válasza:
Keresgélj az alvást segítő megoldások között, és rá fogsz találni a tiédre. Az enyém a következő:
Koffein: csak egy kávé reggel. Alkohol alig, ha mégis akkor max az ünnepi ebédhez egy pohárnyi.
1-2 óra gyaloglás napjában.
Nem halogatok semmit, hogy ne stresszeljen este, ami elmaradt.
Este citromfű tea, semmi képernyő tíz után.
Hűvös hálószoba.
Valami nem túl izgi, rövid fejezetes hangoskönyv bekapcs, ésár alszom is.
4/5 anonim válasza:
Mióta van ez így?
Most mennyi idős vagy?
Kikkel élsz?
5/5 anonim válasza:
Csakis ellazulás testi-lelki szinten. Ebbe a mentális is beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!