Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 24éves vagyok és szeretnék...

24éves vagyok és szeretnék már kisbabát. Van párom. De sajnos még nem tartunk ott. Albérletben élünk. Viszont annyira bennem van már hogy szeretnék. Szerintetek mit lehetne megtenni pénzügyileg hogy hamarabb eljussunk a kisbaba tervezésig?

Figyelt kérdés

jan. 19. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mire félre tettünk addig, ameddig albérletben éltünk, három év múlva tudtunk venni egy felujitando családi házat falun. Szerintem ez nem sok idő, addig lelkiekben tudtok készülni a babára, meg egészségügyileg.
jan. 19. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen bérlakásban gyereket szülni - ha kibírható a lakás is, az anyagi háttér is. Ostobaság a gyereket a saját lakáshoz kötni. Vannak életük végéig bérlakásban élők, akár luxusban is.

Más kérdés: mit szeretne a párod? Ő is gyerekre vágyik, vagy még várna vele? Ő hány éves? Nem szeretne a gyerek előtt házasságot kötni? Akar egyáltalán valaha is gyereket?

Mivel még csak 24 éves vagy, egyáltalán nem sürget semmi, több évig várhatsz még, amikor minden feltétel együtt lesz (persze az egyáltalán nem biztos, hogy amikor akarjátok, akkor első percben sikerül a baba - ez a kockázat minden halogatásban benne van).

jan. 20. 08:38
 13/16 A kérdező kommentje:

A párom is szeretné nem csak én. Legtöbbször ő hozza szóba hogy jó lenne már. Nekem nincs diplomám. Párom irodában dolgozik (nem vezetőként)

Én most kezdek egy új munkahelyen dolgozni februártól.

Barátnőm most fog szülni ők is albérletben laknak a párja jól keres meg tudják oldani ami fontos.

Persze sokan azt mondják minek szülni de ez belülről jön, csak érzem hogy már ott járok lelkileg és testileg hogy szeretnék.

jan. 20. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Barátnődék meg tudják oldani gondolom ti nem. Főleg ha most kezdessz új munkahelyen.
jan. 20. 12:04
 15/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
De ti nem álltok készen erre. Nem az a baj alapvetően, hogy valaki albérletben lakik, vagy nincs lakása, hanem az, hogy ti még éretlenek vagytok erre. 24 évesen ez még nem gond, majd megoldjátok, ha nagyon szeretnétek.
jan. 20. 13:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám magam/magunkat éretlennek. Nem tudom ezt miből szűrted le kedves #15.
jan. 20. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!