24éves vagyok és szeretnék már kisbabát. Van párom. De sajnos még nem tartunk ott. Albérletben élünk. Viszont annyira bennem van már hogy szeretnék. Szerintetek mit lehetne megtenni pénzügyileg hogy hamarabb eljussunk a kisbaba tervezésig?
Figyelt kérdés
ma 08:57
1/9 anonim válasza:
Semmit. Ma semmit.
Válts társat, akinek belefér anyagilag a gyerek.
2/9 anonim válasza:
Miért kellene társat váltania? Csak is kizárólag az egyik fél dolga megteremteni a biztos hátteret? Amíg albérletben laktok és nem kerestek valami jól addig esélytelen hogy kényelmesen be tudjatok vállalni egy gyereket. De persze nagyon sokan vállalják a semmire aztán mennek kunyerálni.
3/9 anonim válasza:
#2 mert ő már nagyon szeretne babázni, de nem engedhetik meg maguknak anyagilag.
4/9 anonim válasza:
És ehhez csak a párjának kell anyagilag hozzájárulni?
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Nekem az a fura, hogy a leírásban folyamatosan csak magadról beszélsz, te mennyire szeretnéd. Párod mit mond erre? 24 éves vagy, ami nagyon jó, mert még van idő mindenre, nem tudom milyen az anyagi helyzet, mennyit keresel, vagy mi az ami elegendő lenne szerinted a gyerek vállaláshoz, de ha terhes leszel, akkor sokáig nem fogsz tudni dolgozni és az amit akkor kapsz, az nagyon kevés lesz, tehát ahhoz, hogy így biztonságban érezhesd magad, kell legalább 5 millió tartalékban, a pelenka, a gyógyszerek, a mindenféle szerek, ruhák, cipő, babakocsi, stb. rengeteg pénzt elvisznek.
7/9 anonim válasza:
Szarrá dolgozni magatokat azért, hogy saját ingatlanotok legyen - de nem éri meg gyereket szülni!
8/9 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az anyagilag dolgot. Én is 24 éves vagyok, mikor én születtem anyám 21 volt és havi 12500 forint volt a jövedelmünk. Mégis fel tudott nevelni tisztességesen.
Szerintem vállaljatok nyugodtan ha tényleg szeretnétek :)
9/9 anonim válasza:
Lányom albérletbe született 11 éve.
Nem voltunk milliomosok, de nem voltunk csorok sem.
Azóta már saját házunk van, és még egy gyerekünk született.
Nem ördögtől való albérletbe szülni ha egyébként álltok úgy anyagilag, hogy be tudjátok vallalni a babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!