Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy egy nátháva...

Jól gondolom, hogy egy náthával, egy kamasznak az iskolában a helye?

Figyelt kérdés

ma 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 Pont ez, hogy az orvosok már nem engednek iskolába náthával sem. Régebben mikor lázas voltam hétvégén, de hétfőre elmúlt akkor az orvos megmondta, hogy lehet nyugodtan menni iskolába. Most elviszed a gyermeket ezzel orvoshoz, 1 hétig otthon tart.
ma 13:43
 12/16 A kérdező kommentje:
10 Szegény, sajnálom, nem tudhattam hogy neked ilyen rossz emlékeid vannak erről. Amúgy értelek persze, de van az a nátha amikor csak csöpög az orrod, kb akár 1 hétig is, akkor minden ilyen esetben nem lehetséges otthon maradni.
ma 13:44
 13/16 A kérdező kommentje:
11 hát én ilyen orvossal nem találkoztam, egy náthával otthon tart. Munkából is otthon tartana? :)
ma 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha semmi más panasza nincsen, torka nem fáj, nem lázas, nem fáj a feje és jó a közérzete miért ne mehetne? Kamaszként már ismeri a zsebkendő helyes használatát. :)

Ha minden gyerek minden náthával otthon maradna, októbertől áprilisig kb üresek lennének az iskolák, év végén meg a sok hiányzás miatt, nem győznének vizsgáztatni a tanárok...

ma 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Hátha összefertőzi a fél osztályt?
ma 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem van annyi esze, hogy tüsszentéskor zsebkendőt használ, a kezét meg fertőtleníti, így nem fertőzi le az osztályt, mivel cseppfertőzéssel terjed...
ma 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!