Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy egy nátháva...

Jól gondolom, hogy egy náthával, egy kamasznak az iskolában a helye?

Figyelt kérdés

jan. 15. 13:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9 Pont ez, hogy az orvosok már nem engednek iskolába náthával sem. Régebben mikor lázas voltam hétvégén, de hétfőre elmúlt akkor az orvos megmondta, hogy lehet nyugodtan menni iskolába. Most elviszed a gyermeket ezzel orvoshoz, 1 hétig otthon tart.
jan. 15. 13:43
 12/20 A kérdező kommentje:
10 Szegény, sajnálom, nem tudhattam hogy neked ilyen rossz emlékeid vannak erről. Amúgy értelek persze, de van az a nátha amikor csak csöpög az orrod, kb akár 1 hétig is, akkor minden ilyen esetben nem lehetséges otthon maradni.
jan. 15. 13:44
 13/20 A kérdező kommentje:
11 hát én ilyen orvossal nem találkoztam, egy náthával otthon tart. Munkából is otthon tartana? :)
jan. 15. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha semmi más panasza nincsen, torka nem fáj, nem lázas, nem fáj a feje és jó a közérzete miért ne mehetne? Kamaszként már ismeri a zsebkendő helyes használatát. :)

Ha minden gyerek minden náthával otthon maradna, októbertől áprilisig kb üresek lennének az iskolák, év végén meg a sok hiányzás miatt, nem győznének vizsgáztatni a tanárok...

jan. 15. 14:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Hátha összefertőzi a fél osztályt?
jan. 15. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van annyi esze, hogy tüsszentéskor zsebkendőt használ, a kezét meg fertőtleníti, így nem fertőzi le az osztályt, mivel cseppfertőzéssel terjed...
jan. 15. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan bemehet. Ha ő be tud simán, az is be fog tudni menni, aki elkapja. Nem kell ennyire táposnak lenni, mert akkor egyidőben 5 gyereknél több sosem lenne.
jan. 15. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Régen volt a nátha meg az influenza, amiből az influenza végtagfájdalommal járt, a náthát pedig nem kellett komolyan venni.

Ma van nátha, influenza, COVID, meg az új kínai vírus. Nem tudhatod, hogy melyik van.

jan. 15. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Arról nem volt szó, hogy a kérdező azt érti náthán, hogy picit többet tüsszent mint szokott és esetleg el kell használnia néhány darab papír zsepit.

Mert ez nem nátha. Nátha rossz közérzettel jár, esélytelen, hogy koncentrálni tudj az órára, így felesleges is elmenni.

jan. 15. 19:48
 20/20 Metionin ***** válasza:
#19. Igen, ezt akartam írni én is. Amikor párat tüsszent meg párszor orrot fúj, az nekem nem nátha. Nátha az amikor nem kapsz levegőt, a fejed "nehéz", rossz közérzet, könnyező szem, stb. A "csak csöpög az orrod" nem nátha.
jan. 15. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!