Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Laparoszkóp - varratok....

Laparoszkóp - varratok. Normális dolog?

Figyelt kérdés

Gyomorszáj környékén lévő seb érzékeny (ez mondjuk az elejétől kezdve),néha fáj ami ahogy jön megy is,illetve feszül. Van hogy az egész jobb oldali hasamnál ezt tapasztalom. Hullám szerűen jönnek ezek a húzodások és kellemetlenségek. Összesen 5 metszésem van,epehólyag

eltávolításom volt 7 napja. Köldöknél nem érzek fájdalmat,se semmi kellemetlen huzodást,feszülést. Ott inkább viszketni szokott kicsit.

Ezek a tünetek a varrat miatt vannak? Gyomorszájnál van erősebben varrva,damil féleséggel. Illetve egyúttal belül is gyogyulna?

Nincs lázam,se semmi egyéb rosszullét.

Pénteken lesz varratszedés. Nem tudom,hogy utána is ilyenre számíthatók?

ma 08:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Fenti dolog,akkor fordul elő mikor talpon vagyok.
ma 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Normális. Az a lényeg, hogy nincs lázad. A teljes gyógyulás hosszú, jó ideig fog még feszülgetni, húzódni. Kitartás, :) a nehezén már túl vagy!
ma 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet nálam fordítva mennek a dolgok... :D Eddig már egész jól voltam,míg 2-3napja nem jött be ez az extra erős belső izomláz,vagy görcs,vagy fene tudja miféle szorítás,húzódás,stb... :)) Ha nem fáj is érzek egy pontban szoritást.

Átkötöztük közben a sebeket,azok szépek,és nem is érzékeny a gyomorszájnál lévő sem. Belül kezdődött el a buli. :D Remélem nem tart annyira sokáig. Most azért bevettem egy gyulladás és egyben fájdalomcsillapítót is.

ma 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!