Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemtudom fel ébreszteni magam...

Nemtudom fel ébreszteni magam álmomból, de régen sikerült , most furcsa dolog történik ..?

Figyelt kérdés

Reggelente amikor felkelek mert el megy a párom ,utána vissza alszok..Majd tudatosan mindig fel akarom magam ébreszteni ,hogy ne aludjak el túl sokáig.. Régen ezt akadálymentesen meg tudtam csinálni, felkeltettem magam és felkeltem. De most annyira fura ami történik . Tehát vissza alszok és kb rá egy órára mindig fel akarom magam kelteni. DE NEMTUDOM. Abban a pillanatban amikor úgy döntők álmomban hogy “na most felkelek” mindig az ágyamba kerülök, úgy abban a pozícióban ahogy el aludtam. Úgy képzeljétek el mintha már felkeltetek volna szemeteket is nehézkesen tudjatok nyitogatni ( de teljesen olyan mintha a valóság lenne és ott próbálnád nyitogatni a szemed ami majd vissza csukodik ) majd vissza húz folyamat az ágy amikor ki akarsz kelni és csak addig jutsz el hogy a fejed fel emeld ( és többször próbálkozol felkelni de mindig vissza húz az ágy) és úgy érzed hogy ez a valóság, mert amikor pillanatokra ki tudod nyitni a szemed, akkor a szobat latod, de miután felkelsz ebből a “szenvedésből” rá jössz hogy álom volt, és ilyenkor amikor igazából sikerül felkelnem olyan álmosság van a szememen hogy nagyon nagyon kell szenvednem ,hogy ne aludjak vissza .

Nem paralizis ,az is volt már nekem ezerszer ,itt MOZGOK és nem hallok hangokat nem is latok senkit. Olyan mintha szenvedve akarnék felkelni,de mind hiába mert nemtudok, majd a szenvedések után egyszercsak ki nyitom a szemem és akkor kelek fel.

#alvás #álom #alvásizavar
dec. 10. 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyankor nagyon alacsony a vérnyomásod. Érdemes lenne a háziorvosnak elmondani ezeket, és kérni egy 24 órás vérnyomásmérést.
dec. 10. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!