Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt aki 40-45kg...

Van olyan nő itt aki 40-45kg között van és teljesen egészséges,semmi baja?

Figyelt kérdés

tegnap 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
145 cm és 40 kg vagyok, ehhez a magassághoz ez egy tökéletes súly.
tegnap 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

#8-9

Biológia 1-es. Leülhetsz. Majd, akkor nyisd ki a szádat, ha valami értelmes is ki tud onnan jönni.

Drágaság, ha valakinek pl. vitaminhiánya van, ahhoz nem kell évtizedeket várni, az azonnal megmutatkozik. 🤦🤷

Fogbetegség: az ugye nem baj, ha a fogorvosom mostanában dicsérte meg a fogaimat, hogy milyen szépek és egészségesek.

Depresszió: ennek mi köze ahhoz, hogy ki milyen testsúlyú?

tegnap 18:35
 13/13 Metionin ***** válasza:
78%
Már 47 vagyok pár éve de sokáig 45 kiló voltam. 165 cm vagyok, van egy laktózintoleranciám és annyi. Amúgy egészséges voltam mindig, tinikoromban brutál sovány voltam és mindenféle orvost végigjártam, hogy mi okozza de semmit nem találtak. Kitartó edzéssel később szedtem magamra izmot, a 45-47 kilót is úgy értem el.
tegnap 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!