Van olyan nő itt aki 40-45kg között van és teljesen egészséges,semmi baja?
Csak hiszi, hogy semmi baja, mert még funkcinoál, de nem jelenti azt, hogy "semmi baja".
Voltam 47 kiló (168 cm), még épp volt menzeszem, de a hajam csomókban jött, beesett arc, vérkép az kuka, kb, emésztési problémák, állandóan fáztam, töredezett köröm, kalciumhiány következtében több fogam eltört, stb.
Nekem ne hazudja senki, hogy 160 cm felett egészséges 43 kilónak lenni, mert nincs igaza.
Anyukám 149 centihez volt világéletében 42 kg. Bár már nem él sajnos, és a daganatos betegsége nem a súlya miatt alakult ki, úgyhogy ezzel a hozzá nem értők ne jöjjenek.
(Én 159 centihez vagyok 45-46 kg. Teljesen makk egészséges vagyok. Novemberi vérképem is igazolja. Az én példámat azért teszem zárójelbe, mert én már a kiemelt 45 kg határán vagyok, tehát nem 40-45 kg között.)
A vitaminhiány, vagy koleszterinszintzavar, vagy agyi neuron hiányok meg minden sz.r évtizedek alatt fejtik ki hatásukat, tehát lehet csak 50 éves korra latszik majd meg hogy pl fogbeteg, vagy foginysorvadásos, vagy epeköves, hugyuti köves, candidás, érszűkületes, stroke gyanús szívzörejes, depressziós, energiátlan, stresszes feszülős meg minden sz.r.
Addig meg: "én makkegeszséges vagyok"
Vagy pl
"Mik a folsavhiány következményei?
A folsavhiánynak egyéb súlyos következményei lehetnek, az általános gyengeségen, az immunrendszer nem megfelelő működésén kívül. Megnöveli például a szívroham, a stroke és egyéb szív- és érrendszeri betegségek rizikóját, bizonyos daganatos betegségek, például a gyomorrák kockázatát."
Ilyenre szinte nem is szűrnek abszolut sima vérképekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!