Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet kevés evés miatt,...

Ez lehet kevés evés miatt, pukizás közben “befosok”?

Figyelt kérdés

Ma két vajaszendvicset ettem, illetve fel1-2 kozott ettem krumplit. Sima egyszeru, azt kivantam igazabol.

Viszont amiota ettem megint, azota pukizok, es ilyen vizes valami is megy a fehernemumbe. Elmentem wcre, lágy szekletem volt, de nem hasmenes szeru. Viszont mar kb 8x pukiztam nagyobbat. Erzesre olyan mintha jonne szeklet is, de amikor megnezem, csak egy hatalmas foltot latok.

Ez lehet amiatt hogy keveset ettem?

Mas kb kizart.

tegnapelőtt 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van vizes hasmenésem, ha az epém szarakodik, párszor már megesett, hogy nem értem el a wc-t.
tegnapelőtt 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Epém mitol lehet rossz?

Ugy tudom a zsiros kajaktol. Alapbol is rendetlenkedik neha a hasam, szoval nagyon figyelek mit eszem. Tegnap ettem “szalmakrumplit” de airfryerben. Oke kicsit olajosabb volt, amiatt amit alapbol raraknak, de ennyi. Letezik hogy most jott ki?

Kozben ettem meg ket zsemlet, igaz magaban. Ittam teat is delutan, illetve merci csoki. Kicsit felek, hogy hnap igy hogy megyek barhova

tegnapelőtt 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem gluténérzékenység okozta.

Puffadás is volt, de nem kellemetlenül rossz, viszont két-három órán belül azonnali hasmenés.

NEM hasmenés, csak görcs, puki és jött is vele valamennyi vizes széklet. És ez... 8-10-15x, mire "végre" el tudtam menni wc-re (na, az már rendes hasmenés volt).

Plusz fogytam mellette, szóval irány az orvos, vérvétel, tesztek, és glutén.

Elhagytam a gluténos terméket és meg is szűnt ez a panasz, de amikor diétahibám van véletlenül (nagyon ritkán), na akkor rögtön jön ez a vizes pukis "fos" :(

tegnap 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Deszupi…laktozerzekeny is vagyok, még ez is lenne🤣. Nagyon köszi a valaszt!
tegnap 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!