Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pukizás szülés közben?

Pukizás szülés közben?

Figyelt kérdés
Járt már így valaki? Milyen volt, nagyon kínos?
2010. ápr. 3. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Ezt nem ismerem,mert császáros vagyok,voltam.

De szerintem van ennél sokkal kínosabb is,én például elhánytam magam amikor odarakták a gyereket.

Na nem tőle,hanem a műtéttől.

:0

2010. ápr. 3. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg ilyen apróságokon agyalsz? Hogy lenne már kínos?? Szülsz, könyörgöm, kiterítve fognak látni, belülről, amikor varrnak össze. Ne foglalkozz már ilyen gyerekes dolgokkal. A baba a lényeg, semmi más.
2010. ápr. 3. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem vajúdás közben kellett 1x pukiznom...izgultam, nehogy benézzen hozzám valaki, amig ki nem tisztul a levegő :-) Szerencsére nem jött senki. Szülés közben nem jött semmi kaki vagy puki, de pisilni sugárban pisiltem. Az én szülésznőm eleve nem azt mondta, hogy nyomjam a babát, hanem hogy nyomjam a pisit kakit...
2010. ápr. 3. 11:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azt hiszem, a pukizás még a legkevesebb.
2010. ápr. 3. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Hehe, látnád mik történnek a szülőszobán :):) Ez a legkevesebb, amit te ide leírtál :):):) Vannak ott "szebb" dolgok is :), de nem akarom elvenni a kedveteket :D A család a lényeg, semmi más :):)
2010. ápr. 3. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Szia!Ezzel ne foglalkozz 6 hete szültem beöntés nélkül hiába kértem!Gondolhatod nem csak puki volt!
2010. ápr. 3. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Pukizás? Viccelsz? Beöntés mellett még kaki is jöhet bőven... senkit nem érdekel egy puki... :)) ennél rosszabb is megesik a szülőágyakon! Ne is foglalkozz vele! :)
2010. ápr. 3. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Rá fogsz jönni, hogy ez a legkisebb problémád. A szülőszobán a teljes alfeled köztulajdonná válik, a szégyenérzetedet meg elfelejtheted. Aztán amikor a gyermekágyas osztályra kerülsz, ugyanez történik a melleiddel, akármelyik takarítónő "megcsodálhatja", amikor kopogás nélkül rád nyitja az ajtót.
2010. ápr. 3. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez így van,ahogy leírták,és tényleg milyen érdekes,én alapban nagyon szégyenlős vagyok,de ott,akkor semmi nem zavart.Igaz,puki,kaki nem volt,csak pisi.Meg egyszer pont szoptattam,amikor éppen jött a gyerekdoki(fiatal,jóképű),de nem zavart,viszont ő nagyon zavarban volt doki létére.
2010. ápr. 4. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt mondta a szülésznő, hogy nyoimjam a pisit, kakit... Igazából nem tudom, hogy jött-e valami! CSak nyomtam...
2010. ápr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!