Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az hogyan lehetséges, hogy...

Az hogyan lehetséges, hogy nekem nem hatott a Degasin? Mi lehet az oka annak, hogy nálam egyáltalán nem működött? Volt, hogy az előírtnál többet is bevettem, úgy sem hatott. Még többet kellett volna bevenni, úgy hatott volna?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon érdekel, hogy mi zajlik le a gyomorban, emésztőrendszerben, mit kellett volna csinálnia a Degasinnak és miért nem tudta azt megtenni az én emésztőrendszeremben?!

Mi akadályozhatta meg, hogy működjön?

tegnapelőtt 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Az interneten hozzáférhető információk nagyon szegényesek. Lehet, hogy laborkísérletekben valóban működik az anyag, de azt nem lehet tudni, hogy a gyógyszerkönyvi engedélyeztetéshez szükséges objektív, emberen végzett vizsgálatok során milyen eredmények születtek. Mivel jogi indokokra hivatkozva egyre kevesebb vizsgálatot lehet emberen végezni, ezért lehetséges, hogy a tényleges hatást nem is vizsgálták emberen.
tegnapelőtt 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem nagyon hatott az Espumisan, bár lehet, hogy a hatása következtében fájt a hasam.
tegnapelőtt 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!