Lehetseges h a szel miatt fura a torkom(csomot erzek ha nyelek meg mintha egne kicsit)? Hetfon mentem a buszhoz es ja nagyon iteletido volt. A baratomeknal voltunk es ott volt a tesoja pestrol nemhiszem h koronavirust kaptam el
Figyelt kérdés
Sehkva nem jarkaltunk plusz hat nemertem miert eg vagy mintha begyulladt volna hirtelen. Tegnap semmi bajom nemvolt csak ma reggelre. Mit tanacsoltak?2021. jan. 30. 15:21
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg a felső légúti hurut miatt van.
Igyál sok citromkarikás teát, de a citromkarikákat langyosabb állapotban pakold bele, a teát pedig édesítsd mézzel. Ebből igyál rengeteget. (Forró teában mind a méz, mind a citrom karika elveszti az értékes vitaminjait, hatóanyagait)
Szedhetsz mellette C vitamint. Akár 1000 mg-osat is.
Ha fáj a fejed, akkor Algopyrin. Egy nap 4x max.
Ha a torkod is fáj, akkor használj Strepsilt.(például mézes-citromost) Ennek csak akkor van hatása, ha nem eszel-iszol rá legalább egy órát, mert fertőtlenít, és védőbevonatot képez a torkon.
Ha van a közeletekben DM, de patikákban is előfordul, akkor ezt:
Medistus Antivirus lágypasztilla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!