Annyira fáj a torkom hogy néha már oklendezek tőle,mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdett el fájni, és most már nagyon fáj. Valami házi "praktika" van erre?
Torokfertotlenito/ mez/tea nem vált be eddig :/
2021. jan. 27. 08:17
1/12 anonim válasza:
Házi pálinka, portorico rum 60 %-os.
2/12 anonim válasza:
#1 nem mindenki lerobbant alkoholista, aki mindent piával gyógyít.
3/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de javult. Vegyél Nurofen cold and flut. Ez tabletta. Vagy az Advilnak is van egy tabis verziója. Nem drága, és 1000x jobb, mint a melegitalos vackok! Nekem mindíg segített megfázáskor és torokfájáskor.
4/12 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni ezeket, kedves utolsó?
2021. jan. 27. 09:24
6/12 anonim válasza:
Amúgy minden patikában van, meg Advil is. 3x1 vagy 3x2 szemet szedek belőle, van 24 szemes is. Mondom, nálam ez mindig bevált.
7/12 anonim válasza:
Gyömbért rágcsálj! Nekem tutira beválik mindíg! Nem kellemes az íze de meg lehet szokni!
8/12 anonim válasza:
Gargalizálj langyos sós vízzel naponta 3x,de lehet többször is és ecsetelheted is a torkod Pharyngosepttel vagy valami más torokecsetelővel,gyógyszertárba tudsz venni.
Nálam ez mindig beválik.
Megvannak a manduláid?
9/12 Sssaszem válasza:
Fokhagyma tudom, hogy csíp, meg rossz íze van, de az nagyon jó fertőtlenítő plusz, nagyon erős antibakteriális hatása van. Plusz meg vegyél be trepsils torok fertőtlenítő gyógyszert.
10/12 anonim válasza:
Igazából nekem 3 dolog vált be: fokhagyma, szódabikarbónás gargalizálás, pálinkával való gargalizálás, elég egy fél cent. A 3 kombója tökéletes, ebből a fokhagyma és a szódabikarbóna talán a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!