Bőrgyógyász orvoshoz lehetne egy kérdésem? Fél év mire bejutok sajnos egy állami bőrgyógyászati rendelésre
Figyelt kérdés
A homlokam jobb oldalán van egy halvány barna folt ami kb 1 cm hosszú és icipicit növekszik évente . Idén már nem érte erős nap, direkt viselem tavasztól őszig a baseball sapkát miatta.
Napfolt vagy időskori foltnak mondta egyszer egy bőrgyógyász orvos.
Lehetne esetleg tenni vele valamit el lehetne tüntetni esetleg valahogy?
Nagyon zavaró, még "csak" 55 vagyok.
Nagyon szépen köszönöm a választ!
jan. 3. 14:15
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális májfolt, a korral jár
2/7 A kérdező kommentje:
Igen de nagyon zavar és ha van valami módszer én szeretném onnan valahogy eltüntetni
jan. 3. 14:49
3/7 anonim válasza:
Bőrgyógyász le tudja szedni lézerrel. Viszont ezt ősszel-télen érdemes megcsináltatni, amikor kevesebb a napsütés.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
jan. 3. 16:42
5/7 A kérdező kommentje:
A folt sötétebb jóval mint a képen, utólag vettem eszre
jan. 3. 19:21
6/7 _Cherrybomb_ válasza:
Érdemes c-vitamin szérumot használni rá, az halványítja a bőr elszíneződéseit vagy niacinamide szérumot, az ugyan arra való tulajdonképpen
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom multivitamint szedek Bérest amiben lehet hogy kevés a C vitamin
jan. 4. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!