Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy eltávolítást hol...

Anyajegy eltávolítást hol tudnék olcsón, gyorsan csináltatni? Nagyon drágállom az árakat. Sajnos intim területen van így kissé kínos. Államilag esetleg lehet erre mód?

Figyelt kérdés
Milyen áron?

2024. máj. 19. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van tb-d, akkor államiban ingyenes. Nekem hónaljból szedtek ki egyet nemrég tb alapon.
2024. máj. 19. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Biztos nem a szemészeten
2024. máj. 20. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Sebészeten.
2024. máj. 20. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, azt nem írtam le, hogy nekem az első kör ezzel a bőrgyógyászat volt. Ott megvizsgálták, hogy vágni kell-e vagy elég égetni. Első esetben sebészet jön utána, a második esetben akár egyből meg is csinálhatja a bőrgyógyász.
2024. máj. 20. 08:55
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
TB alapon persze meg lehet oldani, de először el kell menni bőrgyógyászatra, hogy megmondják hogy érdemes eltávolítani, szövettan kell-e, stb. A gyors az nálad nem tudom mit jelent, de nálunk egy ilyenre az előjegyzés az kb. 3 hónap.
2024. máj. 20. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Esztétikailag zavar leginkabb, gyorsat ugy gondolom hogy egyszeri akalommal azonnal es mondjuk 1-2 honapon belul
2024. máj. 20. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jól rémlik, akkor az államiban először csak megbeszélés van
2024. máj. 20. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!