Lézeres májfolt eltávolításról szeretnék többet megtudni? Valóban hatásos? Hogy zajlik a folyamat és a regeneració? Hol érdemes csináltatni? (Bp)
Azt mondta hogy talán? Én elmennék egy másik orvoshoz. Amúgy TB alapon is leműtik ha indokolt, nem kell fizetni érte. Náluk egy családtagomnak volt egy elsötétedett folt, szó nélkül leszedték. Ő először magánorvoshoz ment, aki beutalta a kórházba ahol kb3 hét múlva leszedték. Ha ingyenes orvoshoz mész nyilván eleve várni kell mire orvoshoz kerülsz, de én megpróbálkoznék vele. Ja és nagyon fontos dolog, hogy a kórházban plasztikai sebész szedte le a foltot, és nagyon szépen begyógyult a seb, most már nem is látszik.
Nekem is aktuális lesz a foltok leazedése, mert egyre nagyobbak, de nem emelkedik ki, hanem terjeszkedik.
Ha neked kiemelkedik akkor nem tudom hogy jó-e a lézer, egy lézerrel dolgozó orvos biztos meg tudja mondani ha ránéz. A sebészi eltávolítás viszont biztos hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!