A 84 éves édesanyám,sajnos övsömörös lett. Elvittük bőrgyógyászati rendelésre,kezeljük,kb 11 napnál tartunk most. Normális az,hogy most hőemelkedése lett?? Olvastam ugyan,hogy láz is lehet,de nem tudom,hogy ez jellemző-e a betegség végéig.
Figyelt kérdés
aug. 1. 22:59
1/5 anonim válasza:
Ezt itt senki nem fogja megmondani. Szakorvost kéne megkérdezni
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,szándékomban áll,de most este van,és a háziorvos is meg a bőrgyógyász is holnap délután rendel. Ezzel nem segítettél,akkor még kár volt hozzászólnod,köszi. Elég ideges lettem,ezért próbálkozom itt is.
aug. 1. 23:18
3/5 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném,hogy nyilván nem szakrendelést kérek,csak azok véleménye érdekelne akik már átestek ezen,vagy tapasztalták rokonaiknál,ismerősüknél.
aug. 1. 23:59
4/5 anonim válasza:
gyakran járhat lázzal vagy hőemelkedéssel, különösen a betegség korai szakaszában. Azonban, ha a hőemelkedés hosszabb ideig tart, vagy egyéb tünetek is jelentkeznek, érdemes értesíteni a kezelőorvost.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azóta nem volt hőemelkedés, beszéltünk a bőrgyógyásszal, azt mondta,hogy bár a övsömörtől már nem lehet,de ilyen idős embereknél, különösen nyáron, nem ritka a hőemelkedés.
aug. 8. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!