Chlamydia el tud múlni véglegesen?
Figyelt kérdés
Nemrég mellékhere gyulladással voltam dokinál, kaptam antibiotikumot, meg vettek vizelet mintát. Kimutatták a Chlamydiát.
Doki azt mondta, hogy a legfrisebb vizeletmintában már nem találtak semmit, de visszatérhet. Megkérdeztem, hogy akkor ha jól értem magától visszajöhet?
Erre annyit mondott, hogy ha tüneteim vannak, jöjjek vissza.
Most akkor gondolom, ha nem találtak a mostani mintában semmit, elmúlt. Akkor hogy jönne vissza nemi kontakt nélkül?
júl. 12. 13:16
1/2 anonim válasza:
El tud múlni véglegesen, de lehet, hogy most elmúlt annyira, hogy ne jöjjön ki a tenyésztésen viszont, ha lebetegedsz vagy valahogy megesik az immunrendszered akkor megint visszajön. Itt most arra gondolok, hogyha jó antibiotikumot adott a doki, jó dózisban, akkor elmúlik 100%. Az emberek 95%-ának ez van. De van az az 5%, akinek nem hat az antibiotikum vagy nem öli ki teljesen.
2/2 A kérdező kommentje:
Értelek. Doxycyclint kaptam, 8 napig kellett szedjem. Remélem beválik.
júl. 13. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!