Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A leleteimen hol találom a...

A leleteimen hol találom a beszűkült vesefunkcióm, hogy milyen nagy a baj?

Figyelt kérdés
Ezek közül hol találom azt hogy a beszűkült veseelégtelenségem mekkora a baj. ? Sajnos kérdezzem a dokim de nem válaszol rá. A Tajom nem érvényes mivel nem dolgozom. Ezek úgy derültek ki hogy rosszul lettem az utcán és bevittek az ügyeletre. Ott kaptam infuziót és másnap hajnalban engedtek el. Addig ülhettem ott. Nem vártam meg a dokit mert már nagyon fáradt voltam. Elérni meg lehetetlenség telefonom. A házim sem ír erre semmit.

jan. 3. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ingyenes orvosi ellátás.

Vesznek vért, műszeres vizsgálatok, fogorvos, bőrgyógyászat, gasztroenterológia (gyomrodnak), stb.

Nem kell ezért kórházba feküdni, minden városnak/városrésznek egészségügyi központja.

Itt csak járóbeteg ellátás van.

Megvizsgál, aztán az eredményért vissza kell menni pár nap/hét múlva. Általános dolgok zöld TB-vel ingyenesek.

jan. 3. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem 55 az egfr, és a házidokim azt mondta, hogy igyak többet. Ennyi. Ha a vesével lenne baj, a többi érték is rossz lenne.
jan. 3. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez az egfr nem vészes, 60 felett normálisnak tekinthető. Igyál többet!
jan. 3. 18:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! De az van a papíromon hogy beszűkűlt vesefunkció látható.....
jan. 3. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szinte mindenkinek...
jan. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!