A leleteimen hol találom a beszűkült vesefunkcióm, hogy milyen nagy a baj?
Kreatin Kináz: 115 U/L → 145
Karbamid. : 3,10mmol/ L - 2,50- 7,40
Kreatinin: 83 umol/R - 45-84
eGFR - EPI: 72 ml/ perc - * 90
Glükóz: 6,23 mmol/ L. *. 4,10- 5-60
Neutrofil: 41% * 45- 75
Lymphosyta: 52%. 20-45
Az mit jelent hogy magas az eGFR ?
Nem félek, nyugodtan írjátok.
Igen sajnos velem nagyon csúnyán viselkednek. ( Szomorú!)
Fizesd magad után a tb-t.
Sétálj be a háziorvoshoz.
A miénk e-mailben, telefonon semmilyen tájékoztatást nem ad.
#3 válaszoló jó nagy baromságot írt!!!
Az eGFR túl alacsony, neked csak 72, de 90 vagy annál magasabb kéne, hogy legyen. Ez mutatja, hogy a veséd nem működik megfelelően.
Köszönöm a válaszokat! Nincs pénzem magánorvosra! Utcára kerültem egy szerelem miatt 20 éve köbö. Soha nem aludtam padon sem szallón, ismerősömnél. Csak a hitem volt és Isten. Hogy egyszer vissza térhessek és dolgozhassak ismét!!! ( Szomorú!) Eljött az idő: Itt állok a cél előtt, betegen. Ebben a hónapban szeretnék elmenni dolgozni. Legalább ha ott rosszul leszek onnan vigyenek be a kórházba zöld Tajjal! Megyek dolgozni.
Most három hétig voltam nagyon rosszul.. vese görcs, gyomor fájás, leesett a vérnyomásom, nem tudtam enni, csukódott be a szemem, nem tudtam nyitva tartani, ájulás, szédülés, végtelen brulás érzés, végtelen fáradság gyengeség, aludni nem bírtam.... Hála jobban lettem,,, hála a Jó istennek jobban lettem!!!!!!!
Ha már lesz TB-d első dolgod legyen egy körzeti orvos, kivizsgálásra.
Sokat kell várni, de államiba is mindent el lehet intézni.
Mi az a állami??
Egy pár hét és zöld lesz a tajom, de nem akarok kórházat, természetes úton szeretnék meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!