Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A leleteimen hol találom a...

A leleteimen hol találom a beszűkült vesefunkcióm, hogy milyen nagy a baj?

Figyelt kérdés
Ezek közül hol találom azt hogy a beszűkült veseelégtelenségem mekkora a baj. ? Sajnos kérdezzem a dokim de nem válaszol rá. A Tajom nem érvényes mivel nem dolgozom. Ezek úgy derültek ki hogy rosszul lettem az utcán és bevittek az ügyeletre. Ott kaptam infuziót és másnap hajnalban engedtek el. Addig ülhettem ott. Nem vártam meg a dokit mert már nagyon fáradt voltam. Elérni meg lehetetlenség telefonom. A házim sem ír erre semmit.

tegnapelőtt 11:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Kreatin Kináz: 115 U/L → 145

Karbamid. : 3,10mmol/ L - 2,50- 7,40

Kreatinin: 83 umol/R - 45-84

eGFR - EPI: 72 ml/ perc - * 90

Glükóz: 6,23 mmol/ L. *. 4,10- 5-60

tegnapelőtt 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha ekkora feszkalap körülötted mindenki, magánnefrológust ajánlok.
tegnapelőtt 11:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Az eGFR túl magas.
tegnapelőtt 11:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Neutrofil: 41% * 45- 75

Lymphosyta: 52%. 20-45

tegnapelőtt 11:38
 5/15 A kérdező kommentje:

Az mit jelent hogy magas az eGFR ?

Nem félek, nyugodtan írjátok.

Igen sajnos velem nagyon csúnyán viselkednek. ( Szomorú!)

tegnapelőtt 11:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Fizesd magad után a tb-t.

Sétálj be a háziorvoshoz.

A miénk e-mailben, telefonon semmilyen tájékoztatást nem ad.

tegnapelőtt 11:48
 7/15 anonim ***** válasza:

#3 válaszoló jó nagy baromságot írt!!!

Az eGFR túl alacsony, neked csak 72, de 90 vagy annál magasabb kéne, hogy legyen. Ez mutatja, hogy a veséd nem működik megfelelően.

tegnapelőtt 11:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nincs pénzem magánorvosra! Utcára kerültem egy szerelem miatt 20 éve köbö. Soha nem aludtam padon sem szallón, ismerősömnél. Csak a hitem volt és Isten. Hogy egyszer vissza térhessek és dolgozhassak ismét!!! ( Szomorú!) Eljött az idő: Itt állok a cél előtt, betegen. Ebben a hónapban szeretnék elmenni dolgozni. Legalább ha ott rosszul leszek onnan vigyenek be a kórházba zöld Tajjal! Megyek dolgozni.

Most három hétig voltam nagyon rosszul.. vese görcs, gyomor fájás, leesett a vérnyomásom, nem tudtam enni, csukódott be a szemem, nem tudtam nyitva tartani, ájulás, szédülés, végtelen brulás érzés, végtelen fáradság gyengeség, aludni nem bírtam.... Hála jobban lettem,,, hála a Jó istennek jobban lettem!!!!!!!

tegnapelőtt 12:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha már lesz TB-d első dolgod legyen egy körzeti orvos, kivizsgálásra.

Sokat kell várni, de államiba is mindent el lehet intézni.

tegnapelőtt 14:16
 10/15 A kérdező kommentje:

Mi az a állami??

Egy pár hét és zöld lesz a tajom, de nem akarok kórházat, természetes úton szeretnék meghalni.

tegnapelőtt 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!