Terhes vagyok es kinoz a reflux. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 honapja refluxom van,szerintem attol is hanyok. Ahogy felebredek mar ugy kelek hogy eg a nyelocsovem,nagykn zavaro. Minden egyes nap. Nem telik el olyan nap hogy ne kinozna. Probalom kerulni a zsiros fuszeres eteleket. Rennie mar nem segit . Okozhat gondot a kesobbiekben vagy lehet ez karos? Annyira zavar mar hogy neha megbolondulok es nemtudok mit tenni. Aludni sem tudok tole mert ejjel foleg nagyon erzem a kellemetlen erzest a mellkasomban es gyakran hanyok is. Kezdek ki keszulni tole. Mit tudok tenni? Ha a nogyogyasznak emlitem tud valamit ki irni ra?tegnapelőtt 09:38
1/3 anonim válasza:
A háziorvos írhat fel Ludea gyógyszert, nem kell ehhez nőgyógyást. Én is azt kaptam terhesen, amikor már savval együtt hánytam ki a Rennie-t. Megváltás volt szó szerint! Szülésig szedtem.
2/3 anonim válasza:
Bár én nem vagyok terhes, de ugyanez van velem is.
Ha érzem, hogy baj van elrágcsálok 1-2 szem Gaviscont ez is savcsökkentő, általában segít. Ha nincs itthon akkor vagy hideg tejet iszom, vagy kekszet eszem.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, próbáld meg hátha segítenek.🙂
3/3 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapható szóda(bikarbona) por - azt hiszem legalább is, azt használt egy ismerősöm - kérdezz rá, a gyógyszertárban biztosan tudni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!