Ha egy ember ebben a mostani éjszakai fagyban rosszul lesz mondjuk egy buli közben és kint elájul, akkor reggelre biztosan megfagy?
Ugye mostanában -5 fok körül szokott lenni éjjel
Tegyük fel hogy valaki rosszul lesz valamilyen szertől és éjfélkor elájul egy elhagyatott helyen lenge ruhában. Ennek 100% hogy fagyhalál lenne a vége?
Vagy esetleg életben marad csak a végtagjai fagynak el?
10 ezt csak most olvasom, na ez a gond hogy hiába a tények senki nem lehet biztos abban hogy ebben a szituban biztosan megfagy az illető
Oké most itt többen ezt írták, meg én is ezt gondolom, de ha ez ennyire biztos lenne, akkor az emberek miért ugranak le hidakról meg épületekről, mikor ez sokkal nyugodtak, nem drasztikus helyzet?
Ezek szerint mégsem annyira biztos hogy megfagy ilyenkor az illető...
A vegtagjai nyilván lefagynak, aztán meg felébred kínok között és - 4 végtag...
Az egy dolog hogy nem bírná az ember.
De mit élne át közben?
Olvastam most róla hogy sok hajléktalan meg szokott fagyni, pedig gondom ők betakaróznak.
Én gyulolok fazni és ezt senki nem tudja megmondani hogy pontosan hogy zajlik le egy ilyen eset.
Hiába lett rosszul mondjuk egy illető drogtól vagy alkoholtól, lehet hogy ajulas közben a mínusz 5 fokban mégis felébred és szenved
A Titanicot is túlélték azért páran. Es nyilván rendkívül szenvedtek
Meg akik megfagytak, azok is
Kerdes hogy meddig?
A fő kérdésem az lett volna hogy lehetséges e az hogy csak simán elájul valaki valamilyen szer hatására és az egészből nem érzékel semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!