Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy ember ebben a mostani...

Ha egy ember ebben a mostani éjszakai fagyban rosszul lesz mondjuk egy buli közben és kint elájul, akkor reggelre biztosan megfagy?

Figyelt kérdés

Ugye mostanában -5 fok körül szokott lenni éjjel

Tegyük fel hogy valaki rosszul lesz valamilyen szertől és éjfélkor elájul egy elhagyatott helyen lenge ruhában. Ennek 100% hogy fagyhalál lenne a vége?

Vagy esetleg életben marad csak a végtagjai fagynak el?

jan. 2. 11:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Lenge ruhában? Viccelsz? Esélytelen, hogy túlélje. Az aszfalt jéghideg, üljél rá farmerban csak 5 percre.
jan. 2. 11:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Még rendes téli ruhában is majdnem biztos a fagyhalál, ha egész éjjel kint van.
jan. 2. 11:59
 3/20 anonim ***** válasza:
Ki az az őrült, aki ilyenkor lenge ruhában járkál? Egyébként igen, nagy valószínűséggel megfagy, illetve úgy kihűl, hogy belehal.
jan. 2. 12:07
 4/20 A kérdező kommentje:

3 írtam egy sztorit mellé, bulizik egy zárt meleg klubban de rosszul lesz, kimegy és ott elájul

Főleg ha esetleg rosszul van valamilyen tudatmódosító szertől, akkor csak kábultan fekszik és nem is vesz észre semmit az egészből, nem?

jan. 2. 12:51
 5/20 A kérdező kommentje:

2 mondjuk elég sok hajléktalan éli túl a telet is

És nem mind az aluljáróban van

Ráadásul ott is hideg van

jan. 2. 12:52
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát ne menjen ki lenge ruhában, ha rosszul lesz. Meg akkor sem, ha nincs rosszul. Ájuljon el bent, ott észreveszik.
jan. 2. 18:42
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem ezen volt a hangsúly

Úgy is írhattam volna hogy direkt megy ki. Ez lényegtelen

Arra lettem volna kiváncsi hogy a magyar télben éjjel is megtörténhetne ez valakivel ha öntudatlan állapotba kerül meleg öltözet nélkül a fagyban és ebből érzékelne e valamit...

De én is úgy gondolom hogy már itthon is veszélyes lenne ez a helyzet.

jan. 2. 19:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Illetve hogy mennyi az esélye a tényleges megfagyásnak, illetve a csak a vegtagfagyásnak pl, úgy hogy közben utána felébred reggel vagy hajnalban
jan. 2. 19:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem fog felébredni.
jan. 2. 19:24
 10/20 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm úgy halt meg hogy télen zselés volt a feje, sapka 0, csak egy vékony mellény, agyhártyagyulladás.
jan. 2. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!