Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Forxiga gyógyszert szedek...

Forxiga gyógyszert szedek cukorra.Voltam laborba december elején.Gombát és fehérvérsej van a vizeletben.Miért és hogyan? Most mit tudok tenni?(Többi lent)

Figyelt kérdés
Húgyúti fertőzésem van.Voltam kétszer a cukor dokinál kétszer is nem nagyon foglalkozott vele. Házi orvos írt fel antibiotikumot 2 hete.1 hét alatt beszestem amit adott. Tegnap óta megint érzem hogy kezd vissza jönni a viszketés és a csípés.
tegnap 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Így jársz, ha előzetesen nem olvasod el a betegtájékoztatót és nem nézel utána az interneten a várható mellékhatásoknak (igaz, angol nyelven olvasható csak). Én ezért nem kezdtem el, az elolvasott (angol nyelvű) felhasználói véleményeknek a felénél ott volt a gombás fertőzés fokozott kockázata ill. tényleges bekövetkezése. Szerencsére van némi ismeretanyagom a biológia területén, ezért kénytelen voltam megmondani a diabetológusnak, hogy milyen vegyületcsoportból válasszon. Javasolt mást, de megjegyezte, hogy sokszor hipoglikémiát okoz. Akkor naponta csak felet veszek be, mondtam és ez tökéletes is vagy 2 éve.
tegnap 12:58
 2/5 anonim válasza:
100%

Antibiotikum gombára? Azigen. Nem csoda, ha visszatért.

Inkább menj el valamilyen rendes orvoshoz, és a cukros dokit is váltsd le. Nem éri meg a fizetését, olyan mint a nagy többség. Csak receptet képes írni, ha más bajod van nem érdekli, mert nem tudja kezelni.

tegnap 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 köszi
tegnap 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:

#2 ez a sokadik gyógyszer amit kaptam cukorra.

Ozempicet is kaptam attól hasnyálmirigy gyulladásom lett

Akkor is felmentem hozzá reggel 8-tól 2-ig ott ültem már többször szóltam hogy nem jól vagyok. Akkor se hívott be.

És antibiotikumot kaptam a házi orvostól. Úgy van a házi orvosnál 2 orvos rendel.hiába van kiírva ki mikor rendel sose úgy vannak ahogy ki van írva.

Hétfői napon voltam az egyik dokinál pár percig voltam nála benn és menjek isten hírével.

1 hét múlva másik doki Volt és ennyi. Ha visszajön a panasz menjek vissza

tegnap 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Az SGLT 2 gátlók teljesne jó gyógyszerek, csak oda kell mellette figyelni a higiéniára..

Mivel kipisiled túle a cukrot, könnyebben megtelepednek benne kórokozók. De ha odafigyelsz a folyadékbevitelre meg a higiéniára, semmi bajod nem lesz.

tegnap 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!