Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2021-ben történt egy balesetem...

2021-ben történt egy balesetem, és azóta is lóg a levegőben a műtét, mert mindig leráznak. mit tehetek?

Figyelt kérdés

Elég speckó a műtét, azaz akárhol, akárki nem is tudja megcsinálni, viszont hajmeresztő már, amit művelnek. 2021-ben elvileg műtöttek volna, aztán lemondták.

Azért megy nagyon az idő, mert utána újabb 5-6 hónap, mire drága doktorunkhoz időpontot kapok, hogy mégis mi a frász van.

Oké, újabb műtéti időpont.

Ezt eddig jó párszor eljátszottuk, megvannak a papírok, mindannyiszor egy következő időpontot adott a műtétre. És hülyének nézett, hogy minek sürgetem, hát "sajnos sokan várnak". Bár kiemelem, hogy tehát bejutni hozzá is eleve 6-7 hónap minimum, és telefonon nem elérhető, ez is egyértelmű.

Volt kb 6 időpont így, minden ambuláns lap azzal zárul, hogy "telefonon értesítem a műtét időpontjáról", és tehát ebből sose lett semmi.

Most pedig itt vagyunk 2024 végén, a legutolsó időpontból se lett semmi (elvileg 2024 szeptemberre ígérte, eddig türelmes voltam, hátha ...).

Mit lehet tenni?

Bár ha panaszt teszek rá hivatalosan, nyilván utána már necces, hogy ő műtsön meg.

A boríték hiányzott vagy ekkora a káosz? Én pedig azóta csak rosszabbul vagyok persze, tehát nagyon kellene az a műtét. De ez már az abszurdum kategóriája.

dec. 26. 17:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Esetazonosító akkor jön létre, amikor a beteget felveszik a műtéti várólistára. A kezelőorvos az ambuláns lapon adja át a beteg számára.

Ha ilyet nem kaptál, akkor soha nem vettek fel a műtéti várólistára.

dec. 28. 22:29
 32/38 A kérdező kommentje:

31

köszi, ez egészen fantasztikus, mert ez a következőképpen zajlott:

- ott a a rendelésen nem is egyszer rákérdezett az asszisztensnél, hogy "ugye akkor az XY rajta van?" --- gondolom, a várólistát értette ez alatt

- viszont soha semmi aznosítót nem kaptam, és ha ezt pedig kötelkező jelleggel kellett volna, akkor az nagyon durva, mert ezek szerint 3 éven át csak hitegetett, mialatt kb 6-7x voltam nála.

kb megszólalni se tudok, de azért ezek után csak rákérdezek, hát szavakat se találok.

dec. 31. 13:09
 33/38 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi a fenének nem reklamálsz az orvosnál hogy még is mi a fenét képzel....de ha te ennyiben hagyod
dec. 31. 13:21
 34/38 anonim ***** válasza:

A következő látogatásnál erre feltétlen kérdezz rá.

Attól ne tarts, hogy elcseszi a műtétet, mert nem egyedül végzi, hanem egy team van jelen. Ezt még ő sem fogja kockáztatni.

dec. 31. 15:27
 35/38 A kérdező kommentje:

33 - nézd, egy kényesebb műtét, máshonnan is hozzá küldenek, sőt, volt akiket persze máshol megműtöttek ugyanezzel, de végül ők is nála kötöttek ki, merthogy az első helyen elcseszték. ez az oka annak, hogy őt akartam ennyire. mellesleg a többi helyen nem is rajongtak annyira a műtétért ...

de hidd el, én se értem a dolgot.

34 - oké, kösz, hát bízom benne, mert továbbra se ártana, ha ő csinálná, ha egyszer más traumatológusoknak is azonnal az ő neve jut eszébe, hogy hozzá kéne mennem, de nyilván van bennem egy kis ellenérzés ezek után. de próbálom elfelejteni, és majd megenni a mesét, hogy "valami informatikai / adminisztratív hiba történt". nyilván nyíltan összeveszni nem akarok vele. úgyhogy akkor adok még esélyt a dolognak, hátha ...

az a baj, hogy tényleg nagyon kellene ez a műtét, mert azóta a feje tetejére állt az életem kb, de ahogy írtam, én se értek semmit. szóval akkor meglátjuk.

jan. 1. 09:20
 36/38 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segíthettem és bocs, hogy kételkedni kezdtem az általad leírtakban. De látod, visszatértem és leírtam hogy jutsz az azonosítóhoz.

Mielőbbi gyógyulást!

jan. 1. 22:24
 37/38 A kérdező kommentje:
okés, köszi!
jan. 1. 22:30
 38/38 anonim válasza:
Panaszkodj
jan. 3. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!