Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2021-ben történt egy balesetem...

2021-ben történt egy balesetem, és azóta is lóg a levegőben a műtét, mert mindig leráznak. mit tehetek?

Figyelt kérdés

Elég speckó a műtét, azaz akárhol, akárki nem is tudja megcsinálni, viszont hajmeresztő már, amit művelnek. 2021-ben elvileg műtöttek volna, aztán lemondták.

Azért megy nagyon az idő, mert utána újabb 5-6 hónap, mire drága doktorunkhoz időpontot kapok, hogy mégis mi a frász van.

Oké, újabb műtéti időpont.

Ezt eddig jó párszor eljátszottuk, megvannak a papírok, mindannyiszor egy következő időpontot adott a műtétre. És hülyének nézett, hogy minek sürgetem, hát "sajnos sokan várnak". Bár kiemelem, hogy tehát bejutni hozzá is eleve 6-7 hónap minimum, és telefonon nem elérhető, ez is egyértelmű.

Volt kb 6 időpont így, minden ambuláns lap azzal zárul, hogy "telefonon értesítem a műtét időpontjáról", és tehát ebből sose lett semmi.

Most pedig itt vagyunk 2024 végén, a legutolsó időpontból se lett semmi (elvileg 2024 szeptemberre ígérte, eddig türelmes voltam, hátha ...).

Mit lehet tenni?

Bár ha panaszt teszek rá hivatalosan, nyilván utána már necces, hogy ő műtsön meg.

A boríték hiányzott vagy ekkora a káosz? Én pedig azóta csak rosszabbul vagyok persze, tehát nagyon kellene az a műtét. De ez már az abszurdum kategóriája.

dec. 26. 17:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen műtétről van szó?
dec. 26. 17:23
 2/38 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem írom le, mert sajnos olvashatja ezt itt bárki, és elég hamar összeállna a kép.
dec. 26. 17:29
 3/38 anonim ***** válasza:
0%
Megcsináltatod magánúton.
dec. 26. 17:31
 4/38 anonim ***** válasza:
52%
Hát akkor ne haragudj, de nem tudunk segíteni. Fordulj az orvosodhoz.
dec. 26. 17:33
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a NEAK műtéti várólistáját, hogy hol mennyit kell várni az olyan típusú műtétre mint ami Neked kell.

Azért a 3 év halogatás már túlzás, ott valami más lehet, hogy nem végezték el.

Te magad is kiválaszthatod, hogy hol végezzék el a műtétet, ha mondjuk egy másik megyében előbb kerülnél sorra a műtéti lista szerint. Sokan csinálják.

Pl. egy térdprotézisnél van olyan megye, ahol 4 hónapon belül sorra kerülsz, de van olyan megye, ahol egy évet is várni kell.

(A borítékot pedig felejtsd el, mert Te is bajba kerülsz.)

dec. 26. 17:42
 6/38 anonim ***** válasza:
Még megkérdezném, hogy van eseti azonosítód a műtétre, mert a NEAK honlapján akkor megnézheted, hogy mikorra vagy előjegyezve, ha egyáltalán előjegyeztek.
dec. 26. 17:44
 7/38 anonim ***** válasza:
Amikor műtétre előjegyeztek, annak a listában fent kell lennie és az oknak is, hogy miért nem végezték el.
dec. 26. 17:46
 8/38 A kérdező kommentje:

erre akkor kíváncsi lennék. nem tudtam erről a NEAK-os lehetőségről, de próbálom megnézni. nem, nincs semmilyen eseti azonosítóm, pontosabban fogalmam sincs.

"Azért a 3 év halogatás már túlzás, ott valami más lehet, hogy nem végezték el."

erre én magam is kíváncsi lennék. nyilván túlzás, de pont ezért nem értem.

dec. 26. 17:52
 9/38 anonim ***** válasza:
51%
3-asnak! Le kelletett pontozzalak! Mert a kérdezőnek ha lett volna annyi pénze akkor már 3 év alatt meg csináltathatta volna magán úton is. De biztos a kérdezőnek nincs annyi pénze hogy magán úton intézze / magánba fizesse ki. Erre nem is gondoltál? Hogy esetleg a kérdezőnek nincs annyi pénze hogy magán úton / magánba fizesse? Gondolkodni is kéne? 4-esnek! A kérdező pont ezt tette. De ahogy írta is csak az újabb ambuláns lapok gyűlnek. - Kérdezőnek: A "Mit lehet tenni?" Tényleg csak a magán orvos az egyetlen út. De ha magán orvosra nem futja. Gondolom mert akkor 3 év alatt csak meg csináltattad volna. Igy viszont a "Mit lehet tenni?" kérdésre az a válaszom hogy sajnos semmit. Nem fogják ki tűzni a műtét időpontját soha! Mint ahogy az én házi orvosom mondta: Ha annyira rosszul van a beteg akkor menjen be a kórházba az SBO-ra. Ha saját lábán se tud be menni az SBO-ra akkor hívjon mentőt, és a mentő be viszi az SBO-ra. Az SBO-on kap sürgőségi ellátást. És utána haza küldik! Műtét nélkül persze.
dec. 26. 17:52
 10/38 anonim ***** válasza:
56%

9

Ha 3 évig ráért a műtét anélkül hogy bármit is tett volna akkor nem lehet olyan sürgős. Ha még is az lett volna akkor pénzt gyűjt rá vagy keres másik orvost. Ő ragaszkodott ehhez az idiótához aki minden egyes alkalommal lesz*arta és lerázta. Kérdezem én mi a frászért kellett ennyi évet várni arra hogy esetleg majd legközelebb megműtenek? Ha annyira rosszabbul vagy akkor tessék keresni másik megoldást az orvost meg bepanaszolni.

dec. 26. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!