Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan betegséged/műtéted/b...

Van olyan betegséged/műtéted/baleseted, amit nem mernél felvállalni mások előtt, csak így névtelenül?

Figyelt kérdés

dec. 8. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mentális betegséged biztos nem reklámoznák. Van 1000 féle, mégis mindegyiknél kettyósnak hiszik az embert.
dec. 8. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
*reklámoznék
dec. 8. 18:27
 3/8 Metionin ***** válasza:
Olyan van, amit bizonyos környezetben nem vállalnék fel, mert félreértelmezik, nem tudják mi az és valami tök mást gyártanának belőle.
dec. 8. 20:40
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
A problémákat nem takargatni kell, hanem megoldani.
dec. 10. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

4.

És az oldja meg, ha világgá kürtölöd?

dec. 10. 16:55
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
Látok némi különbséget a világgá kürtölés és a felvállalás között. Te nem?
dec. 11. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:

6.

Pont ezért írtam. Nézd meg fent, mi volt a kérdés, hogy és te ehhez képest mire válaszoltál.

dec. 11. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem mellműtétem volt (mellrák) és bal masztektómiát végeztek. Nem tettem ki a faliújságra, januárban lesz a helyreállító műtét.

Aki tudja folyton a mellemet nézi, hogy lát-e valami különbséget. Nem lát, mert mellprotézist hordok, teljesen egyforma a kettő. De folyton fixiroznak. Ez bizony zavaró. Egy munkahelyen semmi nem marad titokban.

ma 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!