Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mult este történt, hogy...

Mult este történt, hogy hajnalban felébredtem. Azt vettem észre, hogy nehezebben kapok levegőt. Alvási apnoé lehet?

Figyelt kérdés

Hajnalban felébredtem. Ebredés után feltűnt, hogy nehezebben kapok levegőt. Megmértem lulzoximéterrek a véroxigénszintem 96-97 körüli volt 60-65 körüli pulzussal.

Az ujjamon hagytam majd "elaludtam " nem mélyen csak elkumtam. Arra ébredek, hogy a pulzoxi már csak 80 körüli értéket mutat. Megilyedtem. Felültem,és igen gyorsan rendeződött 96-98 körülire. Levegőt azóta is nehezen kapok egyébként de a véroxigénszintem jó. 96-99 közötti. Vérnyomásom is 119/81/80... Ez most lehet alvási apnoé? Félek és most ezen kattogok.

tegnap 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Az. Aludj magasabbra polcolva és mérd újra! Találd meg a megfelelő alvási pozit! Meg fogsz maradni!
tegnap 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!