Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » CPAP gépre miért kell kifizetn...

CPAP gépre miért kell kifizetni a kauciót, hogyha TB támogatási ára olcsóbb lenne?

Figyelt kérdés

szept. 28. 05:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert x napig használatba adják (gondolom ez az előszerződési időszak, az a 2 hónap, amíg kiderül: működik -e a terápia)
szept. 28. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
#1: Nem az számít, hogy működik-e a terápia, hanem hogy használtad-e a gépet a megfelelő ideig, már nem emlékszem mennyi a minimum, a gép memóriájából ellenőrzik.
szept. 28. 06:18
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Napi minimum 4 óra géphasználat.

A "működik -e a terápia" azt úgy értettem hogy használta -e a gépet.

szept. 28. 06:42
 4/7 anonim ***** válasza:

#3: Ok, úgy rendben.

Egyébként én is mostanában megyek felülvizsgálatra, nekem is új gép kell, mert a régi lejárt vagy mittudomén, kíváncsi vagyok hogy lesz. Néztem a cég oldalát, elég zúzós árak vannak.

szept. 28. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, az biztos, jó drágák. Nekem jövő év elején lesz esedékes az új gép.
szept. 28. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
na jó de ha letelik ez az időszak akkor visszakapom a pénzem és megkapom a tb támogatott áron, vagy mi?
szept. 30. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy írod. Ez fog történni.
okt. 1. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!