Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy alvási apnoem...

Kiderült, hogy alvási apnoem van és kell majd Cpap gépet használni alváshoz amíg helyre jövök (kapok receptre), viszont drágának tűnik. Receptre kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok jelenleg
aug. 16. 05:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja meg egy baleset miatt derült ki. Amúgy jelentősen el vagyok hízva, elvileg ha lefogyok közben helyre jöhet majd de most a kérdés szempontjából nem tudom ez jelentős e ( csak mert nem tudom bérelni kell e addig vagy megvenni majd). Azért kérdem mert nem tudom milyen anyagi költséggel számoljak hirtelen
aug. 16. 05:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Ja, valahogy úgy volt, hogy béreltem és X idő után lett az enyém, de a kórháznak igazolnia kellett, hogy használom. Van benne memória. A maszk is drága, azt meg kell venni, de kapsz vissza belőle. Elektro-oxigén, arra keress rá, majd ők megmondják. Változhatott.
aug. 16. 05:39
 3/13 A kérdező kommentje:
és kb mennyiért bérelted? nem sok pénzem van így munka nélkül maradva épp...
aug. 16. 08:43
 4/13 anonim ***** válasza:

#3: Bocs, már nem emlékszem a részletekre, 6-7 éve volt, egy régi gépem van, olyat már nem is kapni, októberben megyek az éves felülvizsgálatra, nekem is újat kell vennem majd. Ilyesmit nem árulnak holmi gyógyászati segédeszköz-boltban, mint említettem írj a vevőszolgálatnak, biztos felvilágosítanak.

[link]

aug. 16. 08:55
 5/13 A kérdező kommentje:
nekem közvetlen az alváslabor mondta, hogy receptre felírják, meg úgy tudom a tb is támogat belőle kicsit. talán nem lesz olyan horribilis összege... egyébként milyen tapasztalataid vannak vele? tényleg sokat segít? én lehet elhagyhatom a gépet előbb utóbb, ha leadom a súlyfelesleget, viszont nem biztos.
aug. 16. 08:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi a múlt héten vettük, mert a férjemnek nem támogatta a tb sajnos🙄310ezer Ft volt. Ha támogatott lett volna akkor 600 ezres gépről beszélt neki az asszisztens, annak a felét támogatja a tb Tehát ugyan ott lett volna vele. Iszonyat drága
aug. 16. 09:31
 7/13 anonim ***** válasza:
A maszk 35 ezer Ft volt.
aug. 16. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
#5: Igen, rettentően sokat segített. Minden reggel olyan voltam, mint a mosott xar, mindegy, mennyit aludtam, ahogy leültem már horkoltam is, meg is kaptam mindig, hogy másnapos vagyok, pedig nem. Éberen aludtam, sokszor felébredtem, kiszáradt szájjal, levegő után kapkodva. Még egyfajta rémálmaim is voltak. Na ez mind azonnal megszűnt. Amikor bent aludtam volt, hogy 1 óra alatt 83-szor állt le a légzésem, tehát percenként több, mint egyszer.
aug. 16. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Idén februárban maszkkal együtt 173e forintot fizettünk Tb támogatással. Löwenstein prisma smart készülék.
aug. 16. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha első készülék lett volna, akkor három hónapig mindenképpen bérelni kellett volna, mert csak akkor támogatja a Tb, ha valóban használod. Valaki nem tudja használni.
aug. 16. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!