Ha alvási apnoem van és veszek egy APAP készüléket akkor azt orvosi segítség nélkül is tudom használni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a CPAP üzemű készülékeknél kell a szomnologus segítsége a nyomás beállításához, de ez igaz-e az APAP üzemmódra is?júl. 20. 19:30
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves Seila,
Te használsz magadon ilyen készüléket ?
júl. 20. 21:05
3/11 anonim válasza:
Nem, de egyik rokonom használta ill. próbára, de nem bírta, mert klausztrofóbiás. Teljesen bepánikolt, halálfélelme volt, akár hogy állították be neki a készüléket.
4/11 anonim válasza:
Na de minek vennél készüléket? A szakorvos nem adja haza használatra??
5/11 A kérdező kommentje:
Én elsősorban olyanoktól szeretnék választ kapni akiknek már van ilyen készüléke és azt rendszeresen használják is.
Kár, hogy a rokonod a klausztrofobiája miatt nem tudta használni.
júl. 21. 06:44
6/11 Med_fet_ati válasza:
Engem az érdekelne, hogy akinek van, azt nem zavarja a közösülésben? Vagy jobb lett tőle, mert végre kap közben levegőt rendesen?
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Ezt csak alváshoz használják az apnoésok. Olyankor a többségük kibírja közösülés nélkül.
:) Vagy poénnak szántad?
aug. 14. 05:36
8/11 Med_fet_ati válasza:
#7 abszolút komolyan kérdeztem, hogy annak a minősége is javul-e?
9/11 A kérdező kommentje:
Altalánosságban javul az élet minősêge.
Ebbe a sex is beletartozik.
aug. 15. 14:49
10/11 Med_fet_ati válasza:
Köszönöm, ilyesmire gondoltam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!