Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorrontás az milyen gyorsan...

Gyomorrontás az milyen gyorsan jelentkezik?

Figyelt kérdés

Kb. 9 hónapja bélbajokkal küzdöttem, amikor kimondta a diatetikus, hogy szerinte ez nem szervi hanem pszichés probléma ( rizstől is rosszul voltam ) utána mintha elvágták volna, plusz adott egy recept nélkül szedhető gyógyszert, hatásos volt, ( nem írom le azt a szót, tudom, értem en a dörgést ).

Azóta, azaz 3 hónapja nem nagyon volt bajom, tudtam menni dolgozni. 1hónapja úgy dolgozok, hogy 4 nap meló 1 pihi 1 nap meló 1 pihi makd 5 nap meló 2 pihi 3 meló 1 pihi stb.. mindezt 13-15 órába plusz bejárás kocsival.. Jól fizetnek. Meg nincs is más ami érdekel.

Tegnapelőtt kicsit kimozdultam a kaját tekintve, turmixot csináltam, ananasz, banán, alma, meggy, és konzerves kókusz tej ( alapból ilyen vega, meg vegán cuccokat ettem mert tojás,tej,kazein allergiát tippeltek ) tojást fél éve nem is ettem, tejet sem ittam.

Ettől a kombótól semmi bajom nem lett.

Tegnap ugyan ezt ettem csak nem turmixoltam le plusz reggelire fehér kenyeret kolbászkával, meg ettem egy puncs szeletet délben s egy joghurtot délután kis sajtos pogival koronáztam meg rá 2 órára. 21 órakkor hányingerem lett 23 órakkor hánytam, most 2 órája brutál hasmenésem van plusz hányingerem megint. Mindezt azért tettem mert most volt 3 nap pihim és már ki akartam lépni a megszokott dolgolból, hát nem sikerült.

Szerintetek gyomorrontás vagy valamelyik kaja rosszalkodik? Puncs szelet gyanús, de az tegnap délben volt, pogi meg sajtos volt, az 6 órája. De szét akar robbanni a hasam.

9 hónapja véres hasmenéssel kezdődött ez, akkor egy tükörrojást ettem este.

dec. 23. 04:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A stressz nem szokott véres hasmenést okozni.
dec. 23. 07:56
 2/2 anonim válasza:
Mit jelent az hogy tippeltek? Ilyen dolgokat nem tippelgetnek és vagy úgy van vagy nem, hanem diagnosztizálnak és akkor annak megfelelően táplálkozni. Gasztroenterologusnal is voltal?
dec. 25. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!