Hogyan találjam meg?
Ez most a röhejesnél is röhejesebb kiírás lesz... De egy hete, pontosabban december 16-án láttam valakit a metrón és szívesen megismerném az illetőt, csak mivel hamarabb szállt, így már esélyem sem volt szóba elegyedni vele. Pedig kaptam egy aranyos mosolyt is...
Úgyhogy, egy gyors személyleírás kíséretében, ha valaki felismeri ebben az ismerősét, barátját, rokonát, akkor esetleg dobjon meg egy üzenettel. Göndör, ha jól emlékszem barna hajú férfi. Világos kék szemek. Kort nem is merek tippelni, mert sosem ment jól, de minden bizonnyal 20 felett, és szerintem még 30 alatt.
Viszonylag magas és normális testalkatúnak tűnt. A hármas metrón szállt fel, hétfőn délelőtt (10-11 körül valahogy?), és a Corvin-negyednél szállt le. És ami talán a legcélravezetőbb információ, hogy egy Stephen King könyvet olvasott, ha jól emlékszem Mr. Mercedes.
Tudom, hogy ez tű a szénakazalban és egész egyszerűen abszurd, de úgysem használtam a gyakori kérdéses fiókom már régóta, hátha most szerencsém lesz. Legrosszabb esetben jót nevetnek rajtam páran. Azért köszönöm, és kellemes ünnepeket!
Nee! Tényleg van ilyen? :D
Nem szeretném magam kellemetlen helyzetbe hozni, úgyhogy lehet csak szétnézek, de kiírni oda nem fogok a személyazonosságom megőrzése érdekében.
A BKV honlapján sztem név nélkül lehet, de ha válaszol rá, akkor, h cseréltek kontaktot név nélkül? :D
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!