Az normális, hogy fiatalon légzési aritmiám van?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Apám mentős aztán bejöttem az állomásra és gondoltam kipróbálom magamon a lifepak monitort.
Amikor magamra ragasztottam az elektródákat akkor belégzéskor ilyen 70-es szívverés, kilégzéskor pedig 45-50-es szívverésem volt. Amikor visszatartottam a lélegzetemet akkor stabilan 50-52 volt a szívverés.
Ez normális ilyen fiatalon vagy ki kell vizsgálni?
dec. 21. 18:18
1/4 anonim 

válasza:

Édesapád mentős. A gyakorizók nem azok. Ki a megfelelő referenciaszemély? Válaszod indokold.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ő csak kimondta, hogy "szép kis légzési arritmia".
Kérdeztem tőle, hogy az baj e. Azt mondta, hogy "ühhmm az nem baj".
Nem volt túl meggyőző, kell megerősítés mástól is.
dec. 21. 19:59
4/4 anonim 

válasza:

A légzési arrhythmia alapvetően normális, egyszerűen így optimális verni a szívednek. A tied elég nagy fokú, ha gondolod, kérdezz rá a háziorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!