Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezzel milyen orvoshoz menjek...

Ezzel milyen orvoshoz menjek hogy kiderüljön mi baja a bokámnak?

Figyelt kérdés

Ez már kb 2 éve kezdődött amikor is futás közben rosszul léptem és kiment a bokám.Akkor egyből semmi baja nem volt,de mikor hazaértem duplájára dagadt fel és rálépni se tudtam.Rosszul tettem és úgy gondoltam ha várok pár napot elmúlik és ugyan olyan lesz.Hát tényleg "megjavult" ugyanis lement akkor a dagadás és tudtam sétálni,futni stb.Viszont azóta megint történt hasonló,még pedig ráestem ugyan arra a lábamra.Nem csavarodott ki mert épp kitudtam lökni abból a helyzetből.

De azóta borzasztóan instabilnak érzem,nem mindig "bír el" vagyis nem tart meg.Úgy érzem hogy összecsuklik néha.És az hogy nem fáj meg semmi ilyen csak ez hogy nem stabil egyáltalán.

Mondjuk azt nagyon szégyellem hogy akkor nem mentem el megnézeti

ma 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:

ortopéd

[link]

ma 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem jönnek helyre a szalagok (mert nem pihensz, megerőlteted), addig nagyobb esélye is lesz hogy könnyebben alád fordul.
ma 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ortopédia, reumatológia. És aztán gyógytorna, mindenképp.

Ne szégyelld, nem te vagy az egyetlen, aki elhanyagolta a dolgot ( igen én is).

ma 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!