Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden részre kisugárzó hát...

Minden részre kisugárzó hát fájdalom? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves nő/anyuka vagyok.

Pár hete kezdett fájni először lapocka alatt bal oldalt,majd elmúlt,aztán jobb oldalt. Nagyon változó az egész, egyik nap itt,másik nap ott fáj,volt már a két lapocka között is,lapocka felett,férjem maszirozta,de már én sem tudom hol fáj,olyan mintha belül fájna .

Kérlek nyugtassatok meg hogy nincs komoly gond.

Házakat újítok fel,így sokszor cipelek nehezet,illetve piktor munkát is végzek.

Ha nagy levegőt veszek,semmit se érzek,de ha kicsit felemelem a kezem,már érzem,de azt sem mindig.

Orvoshoz nem tudok elmenni még pár napig,akkor fejezem a házat.

Sajnos egyik kedves barátom nem olyan rég vesztettem el tüdő daganatba,idősebb volt már,és sokat is cigizett.

De gondoltam arra is, hogy éjjel rosszul alszom

#tüdőbetegség #Hát,váll fájdalom
dec. 12. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy aggódsz, de elég gyakori, hogy valami -filmhiba, elmozdulás stb- miatt vissza kell menni. Velem is megtörtént már, és én is megijedtem.
dec. 18. 19:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Voltam, mondták hogy várjak fél órát az eredményre, rettentő volt. Majd megszólitott a dr nő, hogy teljesen tiszta,és a mellbimbó árnyékolt. Majd össze estem 😁

Köszönöm mindenkinek.

Áldott ünnepeket nektek ♥️

dec. 19. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Hál'Istennek!

Nektek is békés, áldott ünnepeket!

dec. 19. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!