Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden részre kisugárzó hát...

Minden részre kisugárzó hát fájdalom? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves nő/anyuka vagyok.

Pár hete kezdett fájni először lapocka alatt bal oldalt,majd elmúlt,aztán jobb oldalt. Nagyon változó az egész, egyik nap itt,másik nap ott fáj,volt már a két lapocka között is,lapocka felett,férjem maszirozta,de már én sem tudom hol fáj,olyan mintha belül fájna .

Kérlek nyugtassatok meg hogy nincs komoly gond.

Házakat újítok fel,így sokszor cipelek nehezet,illetve piktor munkát is végzek.

Ha nagy levegőt veszek,semmit se érzek,de ha kicsit felemelem a kezem,már érzem,de azt sem mindig.

Orvoshoz nem tudok elmenni még pár napig,akkor fejezem a házat.

Sajnos egyik kedves barátom nem olyan rég vesztettem el tüdő daganatba,idősebb volt már,és sokat is cigizett.

De gondoltam arra is, hogy éjjel rosszul alszom

#Tüdő betegség #Hát,váll fájdalom
ma 13:00
 1/2 A kérdező kommentje:

Volt hogy pár napig elmúlt,majd vissza jött.

De beteg is vagyok szeptember óta,állandóan váladék van a torkomba,köhögök,reflux is van.

De van hogy pár napig beteg vagyok,mindenem fáj,majd elmúlik,remélem érthető voltam,csak siettem. Köszönöm

ma 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell sietni az orvoshoz, minek? Majd itt diagnosztizálnak, nem lesz semmi baj ..........
ma 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!