Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden részre kisugárzó hát...

Minden részre kisugárzó hát fájdalom? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves nő/anyuka vagyok.

Pár hete kezdett fájni először lapocka alatt bal oldalt,majd elmúlt,aztán jobb oldalt. Nagyon változó az egész, egyik nap itt,másik nap ott fáj,volt már a két lapocka között is,lapocka felett,férjem maszirozta,de már én sem tudom hol fáj,olyan mintha belül fájna .

Kérlek nyugtassatok meg hogy nincs komoly gond.

Házakat újítok fel,így sokszor cipelek nehezet,illetve piktor munkát is végzek.

Ha nagy levegőt veszek,semmit se érzek,de ha kicsit felemelem a kezem,már érzem,de azt sem mindig.

Orvoshoz nem tudok elmenni még pár napig,akkor fejezem a házat.

Sajnos egyik kedves barátom nem olyan rég vesztettem el tüdő daganatba,idősebb volt már,és sokat is cigizett.

De gondoltam arra is, hogy éjjel rosszul alszom

#tüdőbetegség #Hát,váll fájdalom
dec. 12. 13:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Volt hogy pár napig elmúlt,majd vissza jött.

De beteg is vagyok szeptember óta,állandóan váladék van a torkomba,köhögök,reflux is van.

De van hogy pár napig beteg vagyok,mindenem fáj,majd elmúlik,remélem érthető voltam,csak siettem. Köszönöm

dec. 12. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell sietni az orvoshoz, minek? Majd itt diagnosztizálnak, nem lesz semmi baj ..........
dec. 12. 13:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Eltelt a pár nap. Voltál orvosnál?
dec. 17. 11:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Holnap délelőttre kaptam időpontot.

Gondolom elküld röntgenre,kicsit félek. Szüleim még gyerekkoromban haltak meg, rákban,2 év eltéréssel :(

dec. 17. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Valami mozgásszervi bajra gondolnék elsősorban, de várom, hogy mi lesz. Nyugi!
dec. 17. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Az utóbbi időben, volt egy nap hogy 12 óráztam,aztán másnap 7 óra. De nem pihentem semmit a házak között,most lesz január elejéig pihenő.

Inkább megnézetem,és megnyugszom, minthogy találgassak mi lehet a gond. Bár itthon is mindig van mit tenni,közben újítsuk a házunkat is lassan.

Köszönöm. ♥️ Kellemes ünnepeket

dec. 17. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, viszont kívánom 🎄

Várom, hogy jeletkezz!

dec. 17. 21:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Voltam ma röngtenen is, bronhitiszem van, láttak valamit,de nem kizárt hogy a mellbimbó beárnyékolt,ezért holnap újra kell mennem,és oldalt is csinálnak röngtent .
dec. 18. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van, hogy mitől fájt. Kaptál gyógyszert, gondolom. Jobbulást, most már pihenj. Azért holnap még írjál a rtg után. :)
dec. 18. 17:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Félek 😔
dec. 18. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!