Mit tudnék ezzel kezdeni? Lehet emiatt nem tudok majd munkát találni?
Van itt köztünk aki ugyanilyen görcsölős pánikolós, szorongós?
Januári munkahely váltás miatt elkezdtem írni a vérnyomásom, mivel a jelenlegi helyen még csak nem is találkoztam üzemorvossal 10 év alatt. 120-140-ig van minden, reggel magasabb napközben kettő között és este 120 körül és mivel pánikolós vagyok valami miatt, inkább elkezdtem méregetni. Ma délelőtt a háziorvoshoz bemenve vittem a kis könyvet ami írogattam. Nézi, ez jó, miért félek?
Mondom mutatom! Mérjen ön is egyet.
170/92 110 pulzus. Néz rám, hogy jól vagyok? Mondom jól. 5 perc múlva 140/82, még 5 perc múlva 132/78 volt. Azt mondja életében is stresszelős emberrel nem találkozott még, jövő héten csinálunk egy 24 órás mérést, és annak az eredményét tudom magammal vinni, ha esetleg valahol ebből baj lenne. De próbáljak ne izgulni. Hát mondom erre még nem gondoltam.
Akinek van ugyanilyen problémája, hogy a világ stresszét teszi ilyenkor magára ha orvoshoz kell menni, ( de nekem egy sima személyi igazolvány újításnál is majd kiugrik a szívem ) az mit tesz ellene ? Nem félek a tűtől, de tavaly egy vervetelnél kint a váróban ájultam el. Hirtelen elkezdett tompulni a hallásom, majd a látás is homályos lett, aztán csak arra emlékszem hogy paskolgat egy vérvételes orvos. Lehet ez ellen valamit tenni egyáltalán ?
Plusz akinek volt már ilyen 24 órás mérése. Lehet ettől aludni, vagy le szabad venni ha nem tudok tőle ? Mert a kialvatlanságtól is mérhet majd hülyeséget nem?
1. Pszichológus és terápia a stresszre.
2. Az alkalmassági előtt elmondod, fehér köpeny szindromad van, emelkedik a vérnyomásod az orvosnal.
3. Ha a 24 órás vérnyomásmérés eredménye igazolja, kapsz vernyomascsokkentot.
4. Nyilván nem lehet levenni. Nem lesz hibás az adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!