A háziorvosi rendelőben amikor az én orvosom délelőtt rendel én mehetek másik orvoshoz ahhoz, aki délután rendel? Fog engem fogadni a másik orvos is?
Azt a munkát, amit elvállalok adott feltelekkel, az elvegzem hápogas nélkül. Nem sirankozok, (mint te), hogy miért nem kapok több fizetést (ha már aláírtam a szerződést adott összeggel) és ugyanígy a munkavégzés idejét sem pocskondiazom, hisz tudom mit vállaltam. (Volt már többször olyan munkahelyem, ahol ünnepekkor is dolgozni kellett, minimális vagy semmilyen plusz pénzért. Jelenleg is rendszeresen dolgozom hétvégéken, míg valaki azért már pampog, ha neki hétvégén dolgozni kell.)
Jobb lenne, ha elhúznák az egészségügybe, mert nem vagy odavaló. Hányingerem van az ilyen kelletlen orvosoktól, akik szájukat húzva lehangoljak a betegeket. Még egy gyros büfében is ezerszer több empátiat, kedvességet kapni az ott dolgozóktól és ők tényleg be vannak osztva reggeltől estig bármelyik nap. (És neked is a rendelkezésre állnak, hogy zabalhass! Nem mondják, hogy plusz pénz nélkül téged nem szolgálnak ki.)
A szemelyeskedesről visszatérve, tovabbra is az a véleményem, hogyha az elemiszerbolt stb. is nyitva van hetvegen, akkor legyen az orvos is.
13as, idézd kérlek, hol írtam hogy orvos vagyok? De nyugi, nekem meg a hozzád hasonló arctalan megmondóemberektől van hányingerem.
Ha meg így fáj, hogy dolgoznod kell hétvégén, menj utcát söpörni, ne irigykedj azokra akiknek nem kell
Az egyéni problémáid ne itt vezesd le. Te kötöttel bele a véleményembe, ez nem diktatúra, hogy nem mondhatom ki, mert neked nem tetszik.
Nekem nem fáj, hogy dolgozni kell hétvégén stb. pont ezt írtam. Ne vetítsd ki rám a saját erzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!