A háziorvosi rendelőben amikor az én orvosom délelőtt rendel én mehetek másik orvoshoz ahhoz, aki délután rendel? Fog engem fogadni a másik orvos is?
Igen sajnos így van, ahogy előttem is leírták.
Pedig szerintem is sokkal több értelme lenne, ha mindkét műszakban mehetne minden beteg, bármelyik orvos fogadná. És akkor egyből lehetne menni, nem kellene kínlódni a betegnek. Főleg, ha péntek délután nem az ő orvosa van, akkor egész hétvégén szenvednie kell...
Az pedig nem indok, hogy ha egy orvoshoz jár az ember akkor az jobban ismeri. Amennyiszer látja a beteget, rég elfelejti a korábbi betegségeit, allergiait, műtéteit. Meg már amúgy is benne van a rendszerben.
Szóval szerintem az lenne a jó, ha bárki bármelyik orvoshoz mehetne, nem lenne szükség szabad orvosvalasztasra sem, mert tulajdonképpen minden alkalommal szabadon valasztana a beteg.
Plusz dolgozhatnának hétvégén is. Más is dolgozik (pincer, kereskedelemben dolgozó, tűzoltó, stb.). Orvosra is ugyanúgy szükség van akkor is!
Nem is értem, hogy alakulhatott ez így...
Látom egyes egészségügyi dolgozók(?)nak itt nagyon fáj az, hogy egyenlő munkarendet várnánk el. A két utolsó nyomorult valaszolóra gondolok.
Akkor az orvos se menjen el szilveszterezni szórakozóhelyre és ne várja el, hogy kiszolgálja a pincér.
9es, oké de ha te otthon mereszted karácsonykor, ne várd el, hogy bárki ellásson ha torkodon akad a töltött káposzta.
Menj magán egészségügyben és ott nyalják a feneked a pénzedért. Jelezném, öcsém pincér, karácsonykor, szilveszterkor háromszoros fizetést kap, plusz az összes jattot, tehát ha bevállaja a 24.ét egy napért keres 100 ezret, volt hogy már többet is. Egészségügyben nincs olyan, egy minimál pótlék van, de azért meg nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!