Hajhullásra kaptam háziorvostól sima Alpicortot. Nem szteroidos.Kipróbáltam 1x este és másnap délelőtt mostam hajat,akkor nem volt gond.Utána gondoltam nem mosok azonnal hanem pár napig használom.Most megmostam, rengeteg hajam kijött tőle. 😰😰??
Akkor vagy a sampon vagy a hajszesz okozza.
Mindig óvatosan törlöm meg ,nem sietek, vizes hajat nem fésülük sosem, csak szárazon, mert olvastam, hogy a vizes haj sérülékenyebb.
Egyszerűen csak azt láttam, hogy amikor leöblítettem a hajmosás után, a lefolyóból rengeteg hajat szedtem ki. 3x annyit mint szokott lenni.
S betojtam.....
Lassan oda jutok, hogy nem merek használni semmit.
Tricolvelről vélemény ?
esetleg másik sampon ajánlása ?
Köszönöm szépen
Az alpicortban van szteroid.
Üssd be a googlèba.
Semmi haszna amugy mert èn is hasznàltam de semmit sem segìtett.
Ha hullik teljes vèrkep van e eltèrès...
Fogorvos, fül orr gègèsz, endokrinologus...
Ès mèg lehetne sorolni hovà lehet fordulni.
Megnéztem tényleg van benne leszteroid, nem is gondoltam!
Nem tudom, a kérdező nő vagy férfi?
Nő vagyok.
Covid miatt hullott ki nagyon sok. Nagyon magas volt a gyulladás szintem. Meg volt több fulladásos roham, szteroidot is kaptam vénába meg nagy mennyiségű antibiotikumot szintén vénába.
Miután kiengedtek a kórházból rá kb 2-3 hét után mikor már kezdtem jobban érezni magam, akkor vettem észre,hogy alig van hajam.
Vitaminokat kellett kell szednem.
Meg most a háziorvos az Alpicortot írta fel amíg el nem jutok Bőrgyógyászhoz...
1hete használom az oldatot..
Tricovel vitaminon gondolkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!