Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hajhullásra kaptam háziorvostó...

Hajhullásra kaptam háziorvostól sima Alpicortot. Nem szteroidos.Kipróbáltam 1x este és másnap délelőtt mostam hajat,akkor nem volt gond.Utána gondoltam nem mosok azonnal hanem pár napig használom.Most megmostam, rengeteg hajam kijött tőle. 😰😰??

Figyelt kérdés

#Alpicorttól erősebb hajhullás?
nov. 5. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A prednisolon is szteroid. A betegtájékoztató segít, hogy hogyan használd jól a gyógyszert.
nov. 5. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs leírva benne, hogy hány naponta mossam meg a hajamat .
nov. 5. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahh, újraolvastam. Eszerint viszont nem a gyógyszer, hanem a hajmosás után hullott ki a hajad. Lehet, hogy a samponra lett érzékeny a fejbőröd, bármi más szerre, amit odakensz, a durva törlés, sietős vagy elmaradó hajszárítás az ok, vagy túl erősen húzod a fésűvel.
nov. 5. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor vagy a sampon vagy a hajszesz okozza.

Mindig óvatosan törlöm meg ,nem sietek, vizes hajat nem fésülük sosem, csak szárazon, mert olvastam, hogy a vizes haj sérülékenyebb.

Egyszerűen csak azt láttam, hogy amikor leöblítettem a hajmosás után, a lefolyóból rengeteg hajat szedtem ki. 3x annyit mint szokott lenni.

S betojtam.....

Lassan oda jutok, hogy nem merek használni semmit.

Tricolvelről vélemény ?

esetleg másik sampon ajánlása ?

Köszönöm szépen

nov. 5. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Koffeines samponokkal próbálkozzál és az alpicortot is nyugodtan használd, biztos hogy nem attól hullik ki. Érdemes megnézni egy vérvétellel hogy nincs-e gyulladás a szervezetedben.
nov. 5. 21:09
 6/8 anonim válasza:

Az alpicortban van szteroid.

Üssd be a googlèba.

Semmi haszna amugy mert èn is hasznàltam de semmit sem segìtett.

Ha hullik teljes vèrkep van e eltèrès...

Fogorvos, fül orr gègèsz, endokrinologus...

Ès mèg lehetne sorolni hovà lehet fordulni.

nov. 6. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem tényleg van benne leszteroid, nem is gondoltam!

Nem tudom, a kérdező nő vagy férfi?

nov. 6. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Nő vagyok.

Covid miatt hullott ki nagyon sok. Nagyon magas volt a gyulladás szintem. Meg volt több fulladásos roham, szteroidot is kaptam vénába meg nagy mennyiségű antibiotikumot szintén vénába.

Miután kiengedtek a kórházból rá kb 2-3 hét után mikor már kezdtem jobban érezni magam, akkor vettem észre,hogy alig van hajam.

Vitaminokat kellett kell szednem.

Meg most a háziorvos az Alpicortot írta fel amíg el nem jutok Bőrgyógyászhoz...

1hete használom az oldatot..

Tricovel vitaminon gondolkozok.

nov. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!