Ha leállok a fenék törlésről, akkor beindul az
öntisztulás? Mint ahogy a kutyáknak sem kell törölni,
mert tiszta automatikusan. Lehet a törléssel rontjuk el?
9-es! Ezt hívják csúszós lejtő érvelésnek. Olvass utána! Szívesen!
dec. 7. 20:42
12/45 anonim válasza:
11: Igen Aurélió tényleg megcsúszott a lejtőn.
dec. 7. 20:44
13/45 A kérdező kommentje:
#6 szerinted akkor a család engedi, hogy a kutya a kakit nyalja és után megnyalj az embert? Márpedig nyalogatják az embert. Mér nem lehet elfogadni, hogy az állatoknak nem olyan. Szerinted a ló is kinyalja magának, oda se érne?
dec. 7. 20:47
14/45 anonim válasza:
Jó, akkor menj és élj a lovak között. 😆
10:
Nem kéne mindenféle gyökér blogját olvasgatnod és akkor nem írkálnál ide ekkora baromságokat.
dec. 7. 21:01
15/45 anonim válasza:
A kutyának nem ér össze a két farpofája, így könnyen tiszta marad ott minden. Az embernél más a helyzet.. töröld csak ki, szerintem:)
dec. 7. 21:15
16/45 A kérdező kommentje:
Pedig 10 jó irányt vett, mert nem mosdásnál is beindul az öntisztulás. Szerintetek az eszkimók, vagy sivatagi emberek is mindennap zuhanyoztak és törölték?
Komolyan nem gyanús nektek, hogy valami itt nem stimmel?
És amúgy hajnál is van öntisztulás, az ilyen raszta hajúak nem mossák.
dec. 7. 21:21
17/45 anonim válasza:
#16 Hat akkor ne töröld ne mosd, nekünk igazából teljesen mindegy 🤷♀️
dec. 7. 21:27
18/45 he84 válasza:
Pedig a naponta egyszer, vagy többször fürdés árthat 14-es válaszoló, mert lemossa a bőr természetes részeit túlzottan. Mindezt általánosan is tudom és részben saját tapasztalat is. Bőven elég a 2 naponta egyszer. Ennyi!
dec. 7. 21:35
19/45 anonim válasza:
16: ők együtt élnek a szagokkal. Ahogy a kutyának is van valamennyi szaga. A törlés meg függ az ürülék állagától, ha kemény, akkor igazából semmi nem történik ha nem törölsz. Ha viszont kenődik, akkor megnézheted magad. Sose lesz öntisztuló, ezt nem is értem hogy képzeled. A haj se lesz öntisztuló, ez legenda.
dec. 7. 21:40
20/45 anonim válasza:
Jogos kérdés, olvastam is egyszer hasonlót a Quora-n.
De azthiszem az ember a majmokkal, főleg a csimánzzal vethető össze, és ők is kénytelenek kitörölni a feneküket nagy levelekkel, mert olyan a fenekük meg az ürülékük jellege.
Lehet hogy valami különleges, talán rostdús diéta esetén működik embernél, hogy ne kelljen törülni, de ez azért különleges. Nekem sem jön össze, pedig ételeim majd minden összetevője 5% fölötti rosttartalmú. Csak egyszer-kétszer tud olyan lenni, hogy ,,kiesik'' a kaki, de többnyire nem ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!