Rosszindulatú petefészek daganatnak az mennyi a túlélési esélye? 37 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Megműtöttek.
Nem fogadtam el a kemót.
dec. 7. 19:18
1/12 anonim válasza:
Nézdd az onkológia egy olyan terület ami rendkívűl összetett.Én rendkívűl rossz dolognak tartom hogy laikusoktól kérsz prognózist túlélési esélyre.Nagyon nehéz ezt megmondani.annyiból ,hogy "rosszindulatú pefészekrák.....".ebből aztán semmi nem következik.csomó minden befolyásolja a választ.milyen stádium,van e áttét,hogy sikerült a műtét stb.Anélkűl hogy megbántanálak én egy,csak egy kérdést tennék fel.Miért nem a kezelőorvosodat kérdezed meg?szakemberként mégiscsak pontosabb választ tudna adni mint itt teljesen laikus emberek.
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom persze… csak tanácstalan vagyok kissé. Csak ha valakinek volt ilyen tapasztalata esetleg vagy ismerősei körében.
Igen, áttétes. Méhnyakrák is volt 6 éve.
dec. 7. 19:33
3/12 anonim válasza:
A tapasztalat az kevés.Lehet valakinek ugyanaz a betegsége ,de a rák az nem egy séma szerint működik .A személyes okok ,egészségi állapot,életmód,kórelőzmények mind mind egyedi .Ha itt kapsz válasz ,akkor se vedd százszázalékosra .Tegyél meg mindent azért hogy meggyógyulj.Bízz az orvosodban,és magadban.
4/12 anonim válasza:
Még egy kérdés .miért nem fogadták el a kemót?
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék semmilyen kemót sem sugarat!
dec. 7. 19:48
6/12 anonim válasza:
De azt azért meghallgattad, hogy milyen logikával ajánlották fel?
7/12 anonim válasza:
Ha méhnyakrákod volt 6 éve, akkor hogy hogy nem vették ki a petefészkeket? Nekem méhtestrák volt, első stádium, de mindent kivettek. Most akkor az akkor méhnyakrák lett áttétes petefészekre?
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor még nem volt semmi a petefészkeken.
dec. 7. 21:24
10/12 anonim válasza:
Ismerős nő tavaly halt bele, mert jaj, neki sem kell a kemó, az méreg. Meg a kipakolás sem, mert akkor nem marad nő.
Az árván maradt gyereke nagyon örülhet az anyja idiotizmusának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!