Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhat hirtelen teltséget,...

Mi okozhat hirtelen teltséget, és vele együtt enyhe hányingert?

Figyelt kérdés
A múlt héten voltam hasi ultrahangon és a leletem úgy mond pozítv lett! Mert azt írja: "Az epehólyag ép falú, benne híg epe és néhány 4-5 mm-es kő látható. Az epeutak nem tágabbak." Egyáltalán az epekő vagy a híg epe okozhat olyan tünete hogy, hányinger meg teltség érzett? Ezek tünetek együtesen jelentkeznek. És nem állandó jelegű tünet. Csak fel fel bukannó tünet. De nagyon kellemetlen. Össze füghet az epémmel vagy két külön egészségügyi problémám van?

#kő #epe #hányinger #epekő #Teltség érzés
dec. 5. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Az epe okozza, nekem is van, főleg zsíros kaja után, csak nekem hasmenést is okoz, és sok böfövést.
dec. 5. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ma ebédre finom főzeléket ettem, sertés pörkölttel. Okozhatja e a tüneteket? - 1-es! Hasmenésem nincs jelenleg, és böfögés sincs több, csak az alkalomszerű böfögés.
dec. 5. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ki kell tapasztalod mikor vannak ilyen tünetek.Ki mire érzékeny. Nekem ha 2,3 napig zsírosabb kaját eszek akkor jelentkezik.
dec. 6. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam az epeköveim okozták,mint utólag kiderült.Ezen kívül krónikus epehólyag gyulladásom vllt,ez is utólag derült ki,amikor kivették az epehólyagomat.
dec. 8. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!