Szabad ezt a két gyógyszert együtt szedni?
Sziasztok! A háziorvosom sajna második napja nem képes felvenni a telefont rendelési időben ezért itt kérdezem meg, hátha van itt orvos vagy valaki aki ért hozzá.
Szóval már zsinórban negyedik napja folyamatos hányinger gyötör és már nem tudom mit szedjek rá, hogy jobb legyen.
Eddig Daedalont szedtem illetve Intestal talblettát. Egyik se segített igazán csak egy nagyon keveset. Észre vettem magamon, hogy ma reggel már gyomor ideggel keltem fel, hogy mikor tör rám a hányinger. Tiszta stressz voltam emiatt a tegnapi nap is. Azon gondolkodtam, hogy van itthon Helex SR kapszula amit akkor szoktam bevenni mikor pánikroham tör rám. Lehet, hogy már esetleg csak az idegességtől lenne hányingerem? Mert ha igen akkor bevennék egy Helexet viszont ha az nem használ muszáj bevennem valamit a hányingerre is mert meg fogok pusztulni, dolgoznom is kell ma és ott nem engedhetem meg magamnak, hogy rosszul leszek.
Szóval esetleg valaki tudja, hogy ezeket a gyógyszereket lehet-e együtt szedni?
A kettő nem fugg össze, a felszívódás miatt inkább teljen el pár óra a két gyógyszer között.
Terhesség kizárva?
10:18
Igen, a terhesség kizárva mert pont aznap jött meg mikor elkezdtem rosszul lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!