Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez a fülemben?

Mi lehetett ez a fülemben?

Figyelt kérdés

Szóval 1 hete történt.

Alapból visszagondolva tompábban hallottam, gyengébbnek hallottam a fülhallgatót. A lényeg hogy megint zenét szerettem volna hallgatni, de mikor a jobb fülem közepéhez értem nagyon fájt. És ez így volt egész nap,míg amikor sétáltam a barátommal, éreztem hogy valamivan a fülemben, mintha egy óriási fülszírdarab. Próbáltam kiszedni,piszkálgattam majd amikor kijött akkor ez a látvány tárult elém: ilyen szemfog alakű és méretű fekete picit pirosas fülzsír állagú izé nem tudom mi az. Azóta nem fáj meg nincs semmi csak kíváncsi vagyok mi lehet. Bogár, betegség? nemtudom. Köszönöm az értelmes válaszokat!

tegnap 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
En biztos, hogy ha mar ilyen cucc kijon a fulembol, akkor alaposan megnezem. Egy bogar fulbol eloszedve is bogar, es nemcsak annak latszik, hanem nem ugy lehet szetszedni, mint egy homogen valadekot.
tegnap 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Az kérlek fülzsír volt. Kicsit begyulladt a füled. Az meg eldugította.
tegnap 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!