Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire kamu a szúrás nélküli...

Mennyire kamu a szúrás nélküli vércukormérő? Ki lehet váltani vele a régit?

Figyelt kérdés

Például ez? [link]

vagy melyik jó?

ma 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen nem létezik.
ma 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:
ma 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az okos órák. Egyáltalán nem megbízhatóak. Igy pontos vércukorszint mérésre is alkalmatlanok.
ma 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyelőre amik vannak teljesen kamuk.
ma 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
4-esnek! 3-as voltam! Az Applenek a legújabb Apple watch-a a 10-es watch már tudja. De elég pontatlan.
ma 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös. Igen tudok róla. De a pontatlansága miatt kamu. Nem beszélve az áráról.
ma 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
6-osnak! 5-ös voltam! Azért egy Apple Watch-ot nem nevezném kamunak. Mert önmagában elég jók az Apple Watch-ok. Inkább az ilyen Watchokban amik pontatlanok vagy megbízhatatlanok az olyanok mint a véroxigén mérés, a pulzus szám mérés, és a vércukorszint mérés.
ma 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Én csak az egészségügyi funkcióira gondoltam. Egyébként hagyományos órám sincs, nemhogy okosórám. Nem motiválnak az ilyen technikai kütyük, de diabos ismerősök révén tudom, hogy nem sokat érnek vércukormérésre
ma 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
8-asnak! 5-ös és 7-es voltam! Nekem egy Apple Watch 9-es okos órám van jelenleg. De csak a segély hívó funkciója miatt! Az viszont tökéletesen működik rajta. Már mint a segély hívás. De már az esés érzékelés sem megy rajta. Pedig úgy hírdeti az Apple hogy esés érzékelősők, és hogy esés esetén is, képes automatikus segély hívásra. Na ez az esés érzékelés szintén nem működik. De sima segély hívóként viszont kiválóan müködik.
ma 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!