Ezt most gyomorfekély?
salvus vizet csak fel pohar helyett a wc ontsd az egeszet, semmi ertelme, ez homeopatia, csak jo valamennyire. Mint gargalizalni betegseg eseten soval de tudjuk hogy a lazat nem viszi le. De azert jo. Refluxnak hangzik, ajnalnam a rennie-t de az egy jo penzlehuzas, magnezium natrium karbonat vagy kalcium valamely karbonat, szinte szodabikarbona. Plusz aligha hat, de finom legalabb. Van menta izu is! Tok jo!
Lehet egy virus is, gyomorrontas, reflux, meg amit irtal az is. Vegyel be egy hetig mondjuk quamatel-t, az sem az igazi, de nezd meg az eredmenyt. az jo refluxra (neem igazan hosszutavon, de atmenetileg oke) meg fekelyre is. Ful orr gegeszetre mehetsz, ahhoz nem kell beutalo, nekem o diagnosztizalt, es rohej, honved korhazban meg csovel azt mondtak hogy csak szegeden van ilyen tabletta ami elemzi a savamat. Aztan szivott egy jo cigit az oreg ott a rendeloben. A ful orr gegesz felirt rendes, igaz a legerosebb talan proton-pumpa-inhibitort (PPI) talan ezt gyakrabban hallod majd (a neten) ha reflux, a fekelyt is, a heliobacter pylori-t es a savat is PPI-vel kezelik.
Szoval quamatel csak egy dolgot celoz meg, es nem is azt amit igazan kene, de rovid tavon jo ha egyaltalan az a baj. en picit ful orr gegeszhez mennek, o tukorrel le tud nezni egeszen a gyomorig, a nyelocsot teljesen belatja. De ez mar csak az en 'felelmem' mert kreten volt az en gasztroenterologusom es lecsovezett is raadasul majd szicott egy cigit es 'nem lattam semmi bajt', 1 hetre ra a ful orr gegesz meg... hat ja. erdekes a dolog.
na most szard le amit irtam mert hosszu pedig hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!