Mit tegyek? A szüleim kikészülnek tőlem de nem tudom fékezni magam.
:'(
a helyzet az, h kb. 2éve már h tépkedem a hajam. egyszerűen nem tudom abbahagyni. most is 3 lyuk van a fejemen. anya meg torkaszakattából ordibál velem hogy miért csinálom ezt, meg olyanokat vág hozzám h "b@sszon meg az Isten"..:( én próbálok leszokni de nem megy! néztem a neten h ez pszihés eredetű betegség (trichotillománia). anya azzal ijesztget h ha nem hagyom abba, megyek pszihológushoz meg megyek a bolondokházába..mindig stresszes vagyok, ez vmi kényszeres hajtépés, mert akárhogy próbálom abbahagyni nem megy, lyukak vannak a fejemen, anyáék ki vannak készülve, én meg hiába bánom meg és határozom el h NA ABBAHAGYOM!!!!-nem megy :(:(:( mit tegyek? segítséééég
ne félj a pszichológustól, menj pszichiáterhez. de attól se félj, elbeszélget veled. ezek a dokik jó emberek, még szeretni is fogod a találkozásokat. te úgy érzed, semmi gond sincs azzal, hogy ilyen látványosan kitéped a hajad? normális vagy?
Én már rég adtam volna neked két "atyai pofont" és vittelek volna pszichiáterhez.
3 hete műtötték a gerincedet? Végül is mivel?
Csak mert hogy már otthon vagy...3 hete gerincműtétnél nem engednek haza,..
Nyilvan ugy erti, hogy kopaszfoltos a feje, nem ugy, hogy lyukas es ott kilog az agya. Csak azert, mert te, kedves szobanforgo valaszado, nem tudsz normalisan szoveget ertelmezni, mert nem a kezdezo a hulye.
Ja es gerincmutet utan, ha pl gerincferdules miatt volt, hamar hazaengednek, kb egy hetet kell utana korhazban maradni.
Kerdezo, ne is torodj az akadekoskodo valaszadokkal. Menj el egy pszichologushoz, mert a viselkedesed valoban koros. Edesanyad azert beszel igy veled, mert aggodik erted, es nem erti, hogy ez egy betegseg. Elmegyogyintezetbe emiatt biztosan nem kerulsz, ne aggodj. Keress fel egy szakorvost mihamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!