Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a görkorival...

Hogyan lehet a görkorival fékezni?

Figyelt kérdés
Most kaptam szülinapomra egy egysoros hobby korit, de nem tudok vele fékezni. A jobbon van fék, de nem tom használni, hiába próbálom. Segítsen valaki, légysziiii!!!
2011. jún. 3. 18:16
 1/4 anonim válasza:

általában csak 1iken van..

egyáltalán hogyan próbáltad? :O

2011. jún. 3. 18:25
 2/4 :) :) :) válasza:
Lekell nyomni,szóval a sarkadat lenyomni ugy hogy a lebujjad meg fel van emeledve,bocsi de jobban nemtom leirni..
2011. jún. 3. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Hiába próbálom lenyomni a sarkamat, olyankor mindig elvesztem az egyensúlyomat. Meg nem tudom, hogy milyen testtartásban kell fékezni, szal egyáltalán nem vágom. :D Úgy is próbáltam már, hogy egyik lábamat keresztbe tettem a másik előtt, úgy sikerül, de csak ha nagyon lassan megyek.
2011. jún. 3. 19:07
 4/4 Bozsikrisz válasza:

Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor azt a féket szépen leszereled:)

Sokkal nagyobb biztonságban fogod érezni magad nélküle, mert a fék könnyen fennakadhat például a járdákon.

És van elég sokféle fékezési technika, rá fogsz érezni, hogy neked melyik a legegyszerűbb. például a T-fékezés:

http://www.youtube.com/watch?v=e34rvOsqWRA&feature=related

2011. jún. 24. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!